ON JE BIO SVETLA TAČKA U SUMORNOJ KLUPSKOJ SEZONI: Od jeseni će nositi dres REALA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je motorna snaga kluba u prethodnoj sezoni, a od jeseni će biti deo rivalskog kluba.

ON JE BIO SVETLA TAČKA U SUMORNOJ KLUPSKOJ SEZONI: Od jeseni će nositi dres REALA! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Fudbaleri ariljske Budućnosti prethodnu takmičarsku godinu u okviru Srpske lige Zapad okončali su sa skorom od pet pobeda, isto toliko remija i čak 20 poraza čime je ekipa zauzela "fenjer" trećeg stepena srpskog klupskog fudbala i od jeseni će morati da krene u takmičenje u nižem rangu, Zoni Zapadno-moravskoj.

 

Jedan od onih koji je i pored nezadovoljavajućih klupskih ostvarenja, pružio zapažene partije, jeste dvadesetdvogodišnji vezni fudbaler Željko Basarić.

Zahvaljujći navedenom, Basarić je parafirao ugovor sa ekipom Reala iz Podunavca, tako da će i u narednoj sezoni biti deo zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ekipa Reala će biti treći sportski kolektiv u dosadašnjoj karijeri mladog fudbalera, s obzirom da je pored dresa ariljske Budućnosti, bio i deo ivanjičkog Javor-Matisa.

 

- Željko Basarić:

Datum rođenja: 8. mart 2001. godine

Mesto rođenja: Čačak

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Javor-Matis U-19 (Ivanjica), Javor-Matis (Ivanjica), Budućnost (Arilje)

Foto: FK Real Podunavci

Drugo letnje pojačanje Reala - Ognjen Luković

 

Treba napomenuti da je Rela iz Podunavca prethodnu sezonu okončao na poslednjem mestu "iznad crte" i svi u klubu žele da im se navedeno ne ponovi i u predstojećem takmičenju. U tom cilju, pored Željka Basarića, klub je angažovao i Ognjena Lukovića, dvadesetjednogodišnjeg fudbalera koji može pokrivati pozicije veznog igrača i desnog beka, a koji je u dosadašnjoj karijeri nosio opremu beogradskog Brodarca, ivanjičkog Javor-Matisa, i FAP Priboja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading