PLAN PRIPREMNIH MEČEVA JE KOMPLETIRAN: Crveno-beli već u sredu dočekuju ekipu Čelsija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za predstojeću sezonu uveliko traju.

PLAN PRIPREMNIH MEČEVA JE KOMPLETIRAN: Crveno-beli već u sredu dočekuju ekipu Čelsija!

Foto: OFK Kikinda

OFK Kikinda sezonu 2022/23 okončala je trijumfalo. U okviru Vojvođanske lige Istok crveno-beli su stigli do šampionskog pehara koji je automatski značio i povratak u vojvođasnku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Kako bi što spremnije dočekali predstojeća iskušenja, fudbaleri kikindskog sportskog kolektiva nalaze se već više od nedelju dana u trenažnom procesu koji  predvodi novi trener Vladimir Šponja, a istovremeno je igrački kadar osvežen sa dvojicom novajlija. Ugovore sa OFK Kikindom već su parafirali vezni fudbaleri Veljko Lolić (2004. godište) i Jovan Šević (2002. godište).

Istovremeno, klub je obsavestio javnost da će u narednom periodu biti odigrano šest kontrolnih mečeva tokom kolih će crveno-beli brusiti formu za start u višem rangu takmičenja.

Već u sredu 12. jula OFK Kikinda se sastaje sa ekipom Čelsi Roversa iz Londona. Tri dana kasnije protivnik će biti Naftagas iz Elemira, da bi se crveno-beli 22. jula sastali sa ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka. 

Julski mečevi biće okončani 29. dana navedenog meseca kaa će odmeriti snagu sa ekipom Tise iz Adorjana, a do početka nove takmičarske godine slede i dueli protiv TSK Temerina (2. avgusta) i Vojvodine iz Perleza (5. avgusta).

Foto: OFK Kikinda

Plan prijateljskih mečeva tokom letnjih priprema

 

Treba napomenuti da je start Srpske lige Vojvodine za sezonu 2023/24 planiran za 12. avgust.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading