NA NOVOM POČETKU: Dojučerašnji kapiten Grafičara nastavlja igračku karijeru - nakon osam i po godina vraća se u Zagreb!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se da će možda "okačiti kopačke o klin", ali Argentinac nastavlja igračku karijeru..

NA NOVOM POČETKU: Dojučerašnji kapiten Grafičara nastavlja igračku karijeru - nakon osam i po godina vraća se u Zagreb!

Foto: Instagram.com/ luisibanez88

Argentinski fudbaler Luis Ibanjez tokom prethodne dve sezone bio je pokretačka snaga beogradskog RFK Grafičara, ali i pored velike želje, nije uspeo sa klubom sa Senjaka da zabeleži istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Početkom prethodne nedelje, popularni "Lučo" se oprostio od beogradskog prvoligaša, a mnogi ljubitelji fudbala su pomislili da će Ibanjez ovog leta i okončati igračku karijeru, s obzirom da će za samo pet dana proslaviti svoj 35. rođendan i da već više od deceije i po krstari profesionalnim fudbalom širom svetskih meridijana.

Međutim, do toga ipak nije došlo i Ibanjez će barem narednih godinu dana nositi plavi dres zagrebačkog Jaruna, ekipe koja se takmiči u drugom stepenu hrvatskog klupskog fudbala.

Ovim potezom Luis Ibanjez se nakon osam i po godina vraća u Zagreb, a podsetićemo da je tokom svog prvog boravka u Hrvatskoj sa mnogo uspeha nosio dres zagrebačkog Dinama sa kojim je osvojio sedam titula šampiona i četiri pehara namenjena pobedniku Kupa Hrvatske.

Uz navedeno treba istaći da je Ibanjez u sezoni 2015/16 sa Crvenom zvezdom stigao do trofeja namenjenog šampionu Srbije.

Foto: FK Jarun ZAgreb

Lučo se vratio u Zagreb

 

Treba napomenuti da je Ibanjez imao debi iz snova u novom klubu. Jarun je odmerio snage sa ekipom Kapfemberga i slavio rezultatom 2:1, a prvi pogodak za zagrebačku ekipu u 34. minutu postigao je upravo Ibanjez udarcem sa tridesetak metara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading