MITROVIĆ SE IZJASNIO O PRELASKU U AL HILAL! Ovo je njegov KONAČAN odgovor!

Autor:

Sport

12.07.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arapski velikan želi tandem reprezentativaca Srbije u svojim redovima.

MITROVIĆ SE IZJASNIO O PRELASKU U AL HILAL! Ovo je njegov KONAČAN odgovor!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Tokom jučerašnjeg dana osvanula je informacija da Al Hilal u timu za narednu sezonu hoće da upari tandem članova "orlova", pa su posle Sergej Milinković-Savića krenuli u "napad" na najboljeg strelca Fulama Aleksandra Mitrovića.

Kako stvari stoje, sve su veće šanse da se to dogodid. Istina, ovi transferi još nisu ozvaničeni, ali prema najavama iz Engleske i Italije, gotovo ne postoje prepreke da se tako nešto ne desi.

Prema najnovijim dešavanjima, kako prenosi Skaj sport, Fulam je prihvatio ponudu u iznosu 30.000.000 evra, dok rekorder "orlova" po broju golova Mitrović nema ništa protiv da zaigra na Bliskom istoku.

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović

- Izvori bliski igraču rekli su nam da je Mitrović voljan da napusti Premijer ligu i zaigra u Pro Ligi Saudijske Arabije - stoji u tekstu Skaj sporta.

Podsetimo, Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000 evropskih novčanica.

Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović će samo nastaviti niz sjajnih transfera, a osim njih, čelnici Al Hilala žele da u svojim redovima vide i Bernarda Silvu, pa je jasno da će velikan iz Saudijske Arabije naredne sezone imati veoma sastav koji će se boriti za titulu.

Ekipa je, podsetimo, prethodni takmičarski ciklus završila tek na trećem mestu sa 56 bodova, čak 13 manje od šampiona Al Itihada.

Inače, Mitrogol je na Krejven kotidž došao pre pet godina na pozajmicu iz Njukasla, ali ga je Fulam otkupio za 25.000.000 evra. Kasnije je pomogao ekipi da se vrati u Premijer ligu i postao jedan od najboljih stralaca u klupskoj istoriji. Prošle sezone je u engleskoj eliti postigao 14 golova u 24 meča, iako je u drugom delu sezone bio suspendovan osam utakmica, što je značajno uticalo da mu učinak ne bude daleko efikasniji.

Imao je srpski golgeter status zvezde ne samo u svom klubu već i širom Engleske zbog fantastičnog učinka iz sezone 2021/2022, kada je vodeći Fulam ka Premijer ligi dao 43 gola, uz sedam asistencija, u 44 utakmice Čempionšipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading