UZMI ILI OSTAVI! Fulam dobio novu PONUDU od Al Hilala!

Autor:

Sport

20.07.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arapi ne odustaju od kupovine u Londonu, sada žele i menadžera "kolibara".

UZMI ILI OSTAVI! Fulam dobio novu PONUDU od Al Hilala!

Foto: www.profimedia.rs

Posle Aleksandra Mitrovića, uprava Al Hilala izrazila je želju da angažuje i menadžera Fulama Marka Silvu!

Arapi su, naime, poslali ponudu upravi premijerligaša, a ona iznosi 40.000.000 funti, preciznije 20 miliona funti po sezoni! Prevedeno na evre, to je 46,1 milion.

Zanimljivo da je ova situacija nastala, dok srpski napadač i najbolji strelac "kolibara" bojkotuje klub i neće ponovo da igra, jer rukovodstvo neće da ga pusti u istu saudijsku ekipu.

Portugalcu ugovor sa Fulamom ističe za godinu dana, on već nedeljama okleva da potpiše novi, a ranije je odbio poziv iz Saudijske Arabije da preuzme tamošnji klub za 35.000.000 funti za dve godine.

Sada je dobio još jaču ponudu i sigurno će razmisliti o njoj, pogotovo usred haosa oko svog najboljeg i najvažnijeg igrača. Status Srbina je i dalje veoma zamršen, dok Fulam "na stolu" ima ponudu Al Hilala od 30 miliona funti.

Foto: Tanjug/AP

Marko Silva

Šeici hoće da što pre dobiju odgovor Marka Silve, jer je ekipa u Austriji na pripremama i već je ojačana zvezdom Premijer lige - napadačem Liverpula Robertom Firminom, ali očekuje se da uskoro stignu i asovi Mančester sitija i Njukasla, Rijad Mahrez i Alan Sen Maksiman. Sa druge strane, Fulam za sada očekuje da Silva vodi ekipu i na američkoj pripremnoj turneji za novu sezonu.

Marko Silva (46) je u Fulamu od 2021, vratio je ekspresno ekipu u Premijer ligu, a prošle sezone ga je vodio do desetog mesta. Pre toga je sedeo na klupama Evertona, Votforda, Hala i Olimpijakosa u Ligi šampiona, dok je pre toga trenirao Sporting. Trenersku karijeru počeo je u Eštorilu 2011. godine, gde je "okačio kopačke o klin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading