PUKLO U FULAMU! Mitar ŽELI da ide iz Londona po SVAKU cenu! Navijači PODELJENI, uprava iznela svoj STAV!

Autor:

Sport

20.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač "kotidžera" na prekretnici.

PUKLO U FULAMU! Mitar ŽELI da ide iz Londona po SVAKU cenu! Navijači PODELJENI, uprava iznela svoj STAV!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Najbolji strelac u istoriji srpske selekcije Aleksandar Mitrović (28) saopštio je čelnicima londonskog kluba da hoće da se preseli u Saudijsku Arabiju, ali uprava premijerligaša ne želi olako da ga pusti.

Fulam je već odbio dve ponude za svog golgetera i sada traže 60.000.000 evra na ime obeštećenja. Smederevcu ističe ugovor sa "kolibarima" tek u leto 2026. godine i zbog toga "zapinje" u pregovorima.

Al Hilal je ponudio Mitrogolu trogodišnju saradnju i platu od 25.000.000 po sezoni, što je Srbin u načelu odmah i prihvatio, ali zbog ponašanja čelnika engleskog kluba, koje je zacepilo cenu, došao je na ideju kako da reši taj problem, kako bi se do kraja prelaznog roka ipak pridružio saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinković-Saviću.

Premijerligaš ne odstupa od cifre koju su odredili, iako je Mitrović poručio Fulamu preko svojih agenata da hoće da ide u Saudijski Arabiju, zbog čega je spreman da pristane i na manju platu od one koja mu je prvobitno nuđena, a da se ta cifra prenese na obeštećenje. Po tome bi u Al Hilalu imao 25.000.000 evra po sezoni, a u "kotidžerima" četiri miliona.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji golgeter Partizana i Anderlehta je u Fulam došao iz Njukasla u leto 2018, za 24.700.000 evra. Izrastao je u legendu kluba, jer je na 205 mečeva dao 111 golova, uz 22 asistencije. Uveo je ekipu pogocima u Premijer ligu, ali zna da sa "kolibarima" neće osvajati najveće trofeje. Zbog toga želi da se obezbedi s novčane strane.

Nedavno je rođeni Smederevac bio revoltiran što ga "kolibari" ne puštaju da ide, a čak se poverio i bliskim ljudima da neće više obući belo-crni dres. Ipak, on se juče našao na spisku igrača za klupsku turneju po SAD.

Njego stav je podelio navijače Fulama, pa je jedan deo fanova okrenuo leđa srpskom asu, ali ima onih koji mole upravu da mu dozvoli transfer.

- "Mitrović želi da ide, pokažite malo dostojanstva, pustite ga da ide", "Poštujte njegove želje", "Neka radi čovek šta hoće, ne ubeđujte ga da ne ide u Al Hilal" - stoji u komentarima navijača Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading