VRELA MIONA IZ NIŠA PROSLAVILA SE U AMERIČKOM RIJALITIJU: Danas ima više od milion dolara na računu, i podršku ovog frajera! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

28.07.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Miona je otišla iz Niša u Ameriku, tamo se udala i dve godine kasnije sebi ostvarila sve snove.

VRELA MIONA IZ NIŠA PROSLAVILA SE U AMERIČKOM RIJALITIJU: Danas ima više od milion dolara na računu, i podršku ovog frajera! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/ mionabell

Rijaliti programi emituju se širom sveta, a jedan od zanimljvijih koji je popularan i u Srbiji je "90 dana do venčanja" koji se snima u Americi. Jedna od najpoznatijih učesnica pomenutog rijalitija je atraktivna Miona iz Niša, današanja influenserka i tiktokerka.

Poenta rijalitija je da američki državljani dovodi izabranicu u Ameriku i imaju 90 dana da sklope brak kako bi njihov partner bio kandidat za K1 vizu, ali i zeleni karton. Uglavnom je reč o parovima koji su se upoznali na letovanju, a najčešće preko društvenih mreža.

Foto: Instagram/ mionabell

Miona iz Niša bivša učesnica rijalitija

Ona je upoznala Džibrija, iako on nije iz bogate porodice, ubedila ga je da se venčaju daleko od svih zbog čega nije u dobrim odnosima sa roditeljima. Takođe, ona ga je toliko "omađijala" da joj je ispunjavao svaku želju čak iako na početku nisu imali novca kao danas. Miona je uspela, sama je stvorila brend koji je postao popularan, a sada na tome zarađuje novac i živi život kakav je želela.

Danas je popularna na društvenim mrežama Instagram i TikTok i tu je ispričala svoje početke. Publici je otkrila da ima samo 25 godina, a oduvek je želela da zarađuje za sebe. Prva je u porodici koja se usudila da pokrene nešto svoje, zato je davno otvorila salon, a sa 23 godine odvažila se da ode u Ameriku.

Foto: Instagram/ mionabell

Miona i Džibri

Ne tako davno otkrila je i na društvenim mrežama uspeh zbog kog je ponosna:

- Danas sam dobila svoj prvi potpuno novi auto! Ja sam 24 - godišnja imigrantkinja koja se doselila u ovu zemlju pre manje od godinu dana i uspela da pokrenem posao, nabavim auto iz snova i izgradim život o kom sam oduvek sanjala! Nema bogatih roditelja, nema milostinje, sve sam izgradila od nule i nisam mogla biti ponosnija na sebe. Hvala Džibri što veruješ u mene i učiš me kako iskoristiti i izgraditi posao. Hvala svima koji su me ohrabrili i podržali moj brend! Upamtite da uvek verujete u sebe i nikada ne odustajte, volim vas! - napisala je emotivnu poruku na Instagramu.

Takođe, ona snima videe za društvene mreže, često isprobava tradicionalne specijalitete iz različitih država zajedno sa Džibrijem sa kojim je još uvek u braku. U jednom od videa na TikTok - u pokazala je celo svoje "putovanje" i način na koji je napredovala.

@jibriandmiona I tried to fit my whole life story in 37 seconds 🤍 #immigrant #fyp #viral #usa #businessowner ♬ original sound - Miona & Jibri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading