"OVO TI JE ZNAK DA TREBA DA BEŽIŠ" Devojka ušla kod dečka u kupatilo, a tamo zatekla UŽASAN PRIZOR - nema objašnjenja! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.07.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je za čas postao popularan na društvenim mrežama.

"OVO TI JE ZNAK DA TREBA DA BEŽIŠ" Devojka ušla kod dečka u kupatilo, a tamo zatekla UŽASAN PRIZOR - nema objašnjenja! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/ missmcnallyyy

Džordan Meknali, tiktokerka objavila je video za koji ni sama nema objašnjenje. Naime, otišla je kod dečka kući i kada je rešila da se posluži kupatilom tamo je dočekalo nešto što sigurno nije očekivala, a verovatno ne bi ni niko od nas. I sami da ugledate ovo ne bi vam bilo jasno o čemu se tačno radi i zbog čega njenom dečku treba 17 proizvoda za kupanje i to ženskih.

- Otišla sam kod njega kući, tačnije u kupatilo, šta je ovo? - pričala je besno devojka, a onda je okenula kameru i pokazala 17 flaša amabalaža za kupanje i pranje kose.

Zapravo, nigde nije naglašeno da li su ovo ženski proizvodi za kupanje, ali sudeći po ambalaži koja je svetlijih boja i obično izgleda kao ona koju bismo kupili u drogerijama na policama za žene, tako da verovatno jeste.

Foto: TikTok/missmcnallyyy

Losioni za kupanje

Nakon njenog videa usledili su brojni komentari:

"On ima svoju vlastitu prodavnicu", "Ovo je signal da treba da bežiš", "Morala bih da znam o čemu se radi inače ne bih mogla da nastavim vezu sa njim", "Možda njegova majka ima kupone za kupovinu", komentarisali su ispod videa koji je objavila na TikTok - u.

Šta vi mislite o ovome?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading