NAJČUDNIJI SMRTNI SLUČAJ POMENUT JE I U GINISOVOJ KNJIZI REKORDA: Ubila ga je, a nije dobila nikakvu kaznu

Autor: N.J.

Lifestyle

16.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šta je sudbina, nekada se problem rešava sam od sebe!"

NAJČUDNIJI SMRTNI SLUČAJ POMENUT JE I U GINISOVOJ KNJIZI REKORDA: Ubila ga je, a nije dobila nikakvu kaznu

Foto: Unsplash/Veit Hammer

Ginisova knjiga rekorda je godišnji pregled svetskih rekorda kako ljudskih dostignuća tako i prirodnih fenomena. Prvi put ju je objavio 1955. godine pivarsko preduzeće "Ginis", a danas se objavljuje u više od stotinu zemalja širom sveta na više od 23 jezika. Zapravo, 2005. godine izašlo je pedeseto jubilarno izdanje zbornika.

Na TikTok - u ovoga puta osvanuo je jedan zanimljiv slučaj. Reč je o ženi koja je prevarena od strane supruga, a s obzirom na to koliko je to saznanje pogodilo odlučila je da se ubije, odnosno da izvrši samoubistvo.

- Jedan od najčudnijih smrtnih slučajeva pomenut je u Ginisovoj knjizi rekorda... Žena je bila veoma ljuta na svog muža kada joj je rekao da je ostavlja i da ide sa drugom ženom. Njena reakcija nakon njegovog odlaska bila je da se bacila sa desetog sprata i u tom trenutku njen suprug napuštao je zgradu. Pala je na njega, ubila ga je, a ona je preživela - piše u videu na TikTok - u.

Foto: shutterstock

Muškarac napada ženu tokom svađe

Neki korisnici pomenute društvene mreže našalili su se u komentarima i prokomentarisali:

"Šta je sudbina, nekada se problem rešava sam od sebe", "Neki će reći da je slučajnost", "Koja srećnica", "Karma", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading