OTIŠLI SMO NA MEDENI MESEC, UMRO JE 36 DANA KASNIJE: Njegova iznenadna smrt spasila je čak TRI OSOBE

Autor: N.J.

Lifestyle

15.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su se vratili sa medenog meseca, suprug je preminuo nekoliko nedelja kasnije.

OTIŠLI SMO NA MEDENI MESEC, UMRO JE 36 DANA KASNIJE: Njegova iznenadna smrt spasila je čak TRI OSOBE

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Samanta Knot postala je udovica samo pet nedelja nakon medenog meseca. Oni su uživali u svom romantičnom putovanju i otišli su u Egipat kako bi imali odmor za pamćenje. Ali samo 36 dana nakon povratka sa odmora, Samanta je zatekla preminulog supruga Grejema kako nepomično leži u krevetu i ispušta čudne zvukove.

- Mislila sam da se šali sa mnom. Uvek smo se šalili jedno sa drugim - nikad nisam mislila da je preminuo. Upravo sam ležala u ovom krevetu s njim. Nikada nisam želela da ga pustim. Sve se odvijalo tako brzo da sam bila u potpunom šoku. Niti jedne sekunde nisam pomislila da ću biti supruga manje od mesec dana, bilo je tako nerealno. Naše vreme bilo je kratko, ali sam ga volela za ceo život. Poželela sam da imamo više vremena da ostarimo zajedno. Uvek sam mislila da ću ja biti prva. Sve je došlo niotkuda.

Odmah je pozvala hitnu pomoć, a lekari su utvrdili da je doživeo moždani udar. Samanta nikako nije mogla da prihvati šta se desilo, a onda je poželela da na neki način oživi supruga te je odlučila da uradi jedno humano delo. Ona je dala njegove organe i na taj način spasila čak tri života.

Foto: Unsplash/ Wedding Photography

Venčanje stavljanje burme na prst

- Sve se dogodilo tako brzo - u jednom trenutku slavimo naš novi zajednički život, a u sledećem sam se opraštala. Volela bih da smo imali više vremena zajedno, ali sada čuvam svaku uspomenu - rekla je iskreno za "Miror".

Inače, oni su se devet meseci dopisivali, a onda su izašli na dejt. Prisetila se kako je to izgledalo:

- Bio je neverovatno šarmantan i duhovit. Ljutilo me što smo toliko dugo čekali da se upoznamo. Pohvalio je moj osmeh i učinio da se osećam lepo - kaže i dodaje da je zaprosio 2018. godine kada su otputovali u Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading