ZBOG OVE SRPKINJE MUŠKARCI PRELAZE U PRAVOSLAVLJE: Holivudski glumac odlepio je zbog nje, čak se i odrekao porodice

Autor: N.J.

Lifestyle

04.06.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Blažić je četiri godine starija od Kristijana, a navodno zbog nje glumac godinama nije pričao sa majkom i sestrom.

ZBOG OVE SRPKINJE MUŠKARCI PRELAZE U PRAVOSLAVLJE: Holivudski glumac odlepio je zbog nje, čak se i odrekao porodice

Foto: Profimedia

Britanski glumac Kristijan Bejl zahvaljujući lepoj Srpkinji promenio je odnos prema braku i poželeo je da ima pravu porodicu. Sandra je bivša manekenka, pravo ime joj je Srboslava i sa Kristijanom je od 2000. godine. Oni su se upoznali kada je ona radila kao lični asistent njegove prijateljice, brzo su se zaljubili i zajedno su 22 godine. Uspela je da mu promeni razmišljanje o braku.

Mediji su neprestano pisali o tome kako su se njegova majka i sestra protivile ovom braku, ipak to ga nije pokolebalo, već je prekinuo kontakt sa njima i rešio da mu deca nauče srpski jezik.

Kristijan je zbog Sandre promenio veru i prešao u pravoslavlje.

Foto: YouTube/ Daily mail

Sibi i Kristijan

Svađa sa porodicom

Malo pre premijere filma "Tamna noć" Kristijan se navodno posvađao sa sestrom Šeron i majkom Dženi. On je inače u tom filmu odigrao jednu od bitnijih uloga po kojoj je poznat, a to je uloga Betmena. Kako je Miror tada izveštavao porodica se povukla zbog njegove supruge Sibi Blažić. Oni nisu podržavali taj  odnos, što je na kraju dovelo do razdora koji je trajao 10 godina. Njegova majka u jednom intervjuu navela je da je često išla na njegove premijere u nadi da će progovoriti. 

Foto: YouTube/ Daily mail

Sibi i Kristijan poziraju

Takođe, u prošlosti je navodno bio hapšen zbog svađe sa majkom Dženi 2008. godine. To je navodno dovelo do decenije ćutnje u porodici zbog čega između ostalog nije razgovarao ni majkom, ali ni sa sestrom. Tužilaštvo je moralo da odbaci slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza. Nakon mnogo godina, oni su progovorili i pomirili se, piše "Metro".

Foto: Shutterstcok

Sibi i Kristijan na događaju

Ljubav je pobedila, Sibi i Kristijan prevazišli su sve prepreke, imaju dvoje dece, a lošim odnosima sa porodicom došao je kraj.

Da podsetimo, Sandrini roditelji su 1960. godine otišli iz Beograda, deset godina kasnije dobili su Sandru. Njen otac jednom je izjavio da je srpski zet mnogo staloženiji nego što deluje, dok su njegovi prijatelji govorili drugačije, odnosno da njihov brak nije baš tako miran kao što deluje i to upravo zbog njegove prgave naravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading