NE KAŽU DŽABE DA JE BOGINJA! Žena Miodraga Radonjića pokazala šta znači biti BRUTALNO ZGODAN - Niko se ovome nije nadao (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.05.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je zablistao na jednom događaju, a mnogi kažu da je Milica odnela svu pažnju.

NE KAŽU DŽABE DA JE BOGINJA! Žena Miodraga Radonjića pokazala šta znači biti BRUTALNO ZGODAN - Niko se ovome nije nadao (FOTO)

Foto: Instagram/milicamikic_

Milica i Miodrag na svadbi

Supruga glumca Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o lepoti Milice mnogo se pisalo i pričalo. I nakon što vidite novu fotografiju, shvatićete da ništa nije tek tako i da je zaista Milica prava lepotica. Neki su je upoređivali sa Monikom Beluči, a jednom prilikom i sam glumac je poistovećivao sa njom. Oni imaju sina, žive skladno i uživaju u ljubavi.

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumac Miodrag Radonjić

Pre nekoliko dana, par je zablistao na svadbi, ali ovoga puta svu pažnju odnela je Milica. Ona se pojavila u autentičnoj ljubičastoj haljini, modernog kroja. Uz haljinu, uparila je i štikle koje su bile više roze nego ljubičaste, ali su se fantastično uklopile u kombinaciju.  Diskretna šminka i frizura odličan su predlog kada želite da izgledate sveže, ali sređeno, što je ona i postigla. Nema sumnje da su svi bili očarani njenim modnim odabirom, te su se ispod fotografija nizali komentari:

"Lepotice blistaš", "Predivni", uz bezbroj zaljubljenih emotikona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Uglavnom, kod Milice na profilu prevladavaju fotografije iz svakodnevnice, te kada objavi neku gde je elegantnije obučena, ljudi se oduševe njenom vitkom linijom i prirodnom lepotom.

Da podsetimo, jednom prilikom, glumac je istakao šta voli kod nje:

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

15.06.2023 20:26

Ništa posebno, prosek.