GEORGINA, ŠTA TI BI?! Rešila svima da pokaže šta znači kada imaš SMELOSTI da obučeš haljinu iz koje bukvalno sve KIPI! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Georgina je rešila da pokaže šta znači kada ti niko ne može ništa - i ovoga puta je zasijala!

GEORGINA, ŠTA TI BI?! Rešila svima da pokaže šta znači kada imaš SMELOSTI da obučeš haljinu iz koje bukvalno sve KIPI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Georgina

Supruga fudbalske legende Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez došla je ove nedelje u Kan, kako bi se pridružila festivalu. Kako je ovo prestižan događaj koji se ne propušta, iz istog razloga prisustvovala je i ona. Očigledno je odlučila da pokaže šta znači kada imaš samopouzdanje, te je svima stavila do znanja kako izgleda najzgodnija žena. 

Juče se odigrala premijera francuske drame "Prošlo leto", a na istoj nije izostajala ni Georgina. Izgledala je toliko glamurozno u zlatnoj haljini, ali ono što je mnogima zapalo za oko je da ovoga puta manekenka i influenserka nije došla u provokativnom izdanju, već je haljina primerena za svaki događaj.

Haljina je otvorena na leđima, a napred je pokazala bujne grudi, ali ovoga puta nije preterala. Takođe, kao pravo oličenje ženstvenosti zasijala je na crvenom tepihu. Iako se mnogi pitaju šta joj bi da ne pokaže bar nešto kako smo navikli od nje. Ovoga puta očigledno je rešila da se zaustavi, ili je samo privremeno tako.

Iako je njen suprug verovatno bolji materijal za komentarisanje s obzirom na uspeh koji je postigao, kada je u pitanju Georgina, niko ne može tek tako da je preskoči. Oni žive u Saudijskoj Arabiji, uživaju na jahti koju su nedavno kupili, a poslednje što je izazvalo niz negativnih reakcija na njen račun je komentarisanje dizajnerskih torbi koje ima, odnosno cena istih. Naime, neke koštaju kao stan u Beogradu, ako ne i dva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading