MANEKENKA SE RAZMAHALA NA CRVENOM TEPIHU I UPS! Provirila sramota, svi slikali i snimali, a ona nabacila osmeh - Ima čime da se pohvali! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.05.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavila je ponosno da pozira, a kad je raširila ruke sve joj je ispalo.

MANEKENKA SE RAZMAHALA NA CRVENOM TEPIHU I UPS! Provirila sramota, svi slikali i snimali, a ona nabacila osmeh - Ima čime da se pohvali! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Hajdi Klum takođe je došla na Kanski festival, i tom prilikom mnogo više je otkrila nego što je planirala. Manekenki i voditeljki desio se modni peh na premijeri filma "La Passion De Dodin Bouffant". Slučajno je pokazala bradavicu.

Imala je jarko žutu kreaciju, čuvenog brenda "Zuhair Murad Couture", sa dugim plaštom, Hajdi je pokazala svoje zategnuto telo. S obzirom na to da je haljina otvorena na nezgodnim mestima, a teška za funkcionisanje, svaki korak morao je biti oprezan. Ona možda ipak nije bila toliko oprezna jer je prilikom spuštanja i podizanja ruke imala manji peh. Čak i na fotografiji deluje kao da joj je "provirila" bradavica.

Foto: Tanjug/AP

Hajdi Klum u Kanu

Pored toga što je bradavica provirila na fotografijama koje je sama objavila, peh se desio i na samom festivalu. Kada je podigla ruke, bradavica je ispala, a fotografi nisu prestajali sa slikanjem. Ipak, ona nije dozvolila da joj ovo pokvari veče, pa se sve vreme smejala i uživala.

Iako je manekenka izabrala smelu kombinaciju, deluje kao da nije posebno obraćala pažnju na frizuru. Blagi talasi samo su ulepšali njeno lice, a diskretna šminka upotpunila je izgled, piše "Mondo".

Pogledajte u galeriji fotografije:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading