NEĆETE VEROVATI KAKO JE TREBALO DA SE ZOVE: Otkrivena istina o Đanijevom nadimku, majka samo što se nije ONESVESTILA kad je čula OVO!

Autor:

Zabava

25.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker otkrio kako je došlo do toga da dobije nadimak Đani!

NEĆETE VEROVATI KAKO JE TREBALO DA SE ZOVE: Otkrivena istina o Đanijevom nadimku, majka samo što se nije ONESVESTILA kad je čula OVO!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Đani

Popularni folker Radiša Trajković svima je poznat po nadimku Đani. Da nema nadimka, ne bi nastalo ni čuveno "No Đani, no party", a pevač je otkrio kako je dobio nadimak.

Folker je 1994. godine objavio svoj prvi album i želeo je da ima posebno ime. Harmonikaš Miša Mijatović mu je prvo predložio da mu nadimak bude Deni, što je šokiralo Đanijeve roditelje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đani

- Dođem ja kući i kevi i ćaletu i kažem: "Od sada se zovem Deni“, a meni ćale kaže: „Sine, neka je sa srećom“, keva tužna i kaže mi: „Sine, je l’ možeš da promeniš to ime Deni? Znaš da komšija ima psa koji se tako zove, da nam se ne smeje cela ulica?“. Onda kažem ja Miši: “Menjam u Đani" - šaljivo je ispričao Trajković svojevremeno.

Republika

Foto: Republika

Đani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading