ĐANIJEVA SLAĐA SE PREPOLOVILA: Morala da probuši kašiku kako bi istopila kilograme, od folkera ni traga ni glasa! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije jela kako bi smršala!

Supruga poznatog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, pojavila se među prvim zvanicama na prsoslavu povodom krštenja unuke Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Đani se nije pojavio sa svojom suprugom, a ona je na slavlje povela sina Miloša. Tom prilikom Slađa je otkrila šta se dešava sa njenim suprugom, ali i kako je uspela da se steše za relativno kratko vreme.

- Nisam jela! Meni nije teško kad nešto rešim. Ma, kakav režim, nema režima, nema dijete, samo nisam jela. Ne vežbam otkad sam bila mala. Izbacila sam hleb, testenine, legala sam ranije, nisam večerala. Morala sam da probušim kašiku, bez toga nema ništa - istakla je Đanijeva supruga, a zatim se osvrnula na nedavno slavlje u njihovoj porodici:

- Na našoj proslavi je bilo prelepo, oženila sam i drugog sina, ali ja sam bila najveselija. Đani će najverovatnije doći kasnije, jer je već imao zakazano nešto od pre pet meseci i morao je da ispoštuje to - otkrila je Slađa.

Detaljnije pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading