SEVERINA UHVAĆENA U PREVARI! Obmanula sud iz čistog HIRA: Lagala da će pevati sa Springstinom, a bila u PARTERU kao običan fan!

Autor:

Zabava

22.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićeva izbegla dva ročišta na sudu, koja je pravdala navodnim neodložnim službenim putem u Rim

SEVERINA UHVAĆENA U PREVARI! Obmanula sud iz čistog HIRA: Lagala da će  pevati sa Springstinom, a bila u PARTERU kao običan fan!

Foto: eStock, Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković ponovo izbegava suđenja, a svoje odsustvo ovog puta pravda navodnim neodložnim  službenim putem, odnosno gostovanjem na koncertu Brusa Springstina u Rimu, na kome je zapravo prisustvovala kao fan.

Naime, kako pišu hrvatski mediji, Vučkovićeva na građanskom sudu u Zagrebu ima zakazana dva ročišta, u postupcima koje vodi s bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. Međutim, pevačica je odlučila da se uopšte ne pojavi jer je isplanirala rekreativni odlazak u Rim koji je sudu pokušala da predstavi kao poslovni. Da stvar bude još gora njen sin Aleksandra redovno ispašta upravo zbog njenih hirova i zbog istih izostaje iz škole. 

Njen menadžment na čelu sa Tomislavom Petrovićem je, prema daljim navodima, sastavio izvinjenje u kome tvrde da je pevačica pozvana na koncert kao gošća i da joj je taj poziv navodno stigao od menadžmenta muzičke zvezde. Ipak, fotografije sa pomenutog koncerta jasno govore o tome da je pevačica uživala u njegovoj svirci iz partera, gde se nalazila sa ostalom publikom koja obožava Springstinovu muziku. 

Takođe, u potvrdi koja je dostavljena sudu neophodnost Severininog boravka u Italiji od 18. do 22. maja pravda se i time što se obavezala da svoj boravak u Rimu iskoristi i za reklamnu promociju garderobe s kojom ima ugovor o saradnji. Pored toga, Severina je na lažirani poslovni put vodila i sina Aleksandra, koji je zbog njenih "neodložnih obaveza" morao da zapostavi svoje školske obaveze, jer je izgubio četiri dana nastave i popustio u školi zbog njene nemarnosti.

Republika

Foto: Đ.Kojadinović,ATAImages

Severina i Milan Popović

Inače, ovo nije prvi put da njeno maloletno dete izostaje iz škole zbog putovanja svoje majke. Isto tako. 2019. godine tokom jedne njene turneje Aleksandar 46 dana nije bio na časovima, što se ozbiljno odražava na njegovo vaspitanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading