PEVAČICA NAPADNUTA U TRŽNOM CENTRU: Usnimila mladiće koji su je PRESRELI, moli za POMOĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je šetala sa svojim drugom, a onda je doživela neprijatnost od grupe momaka!

PEVAČICA NAPADNUTA U TRŽNOM CENTRU: Usnimila mladiće koji su je PRESRELI, moli za POMOĆ! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Mahrina

Mlada pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, napadnuta je sinoć u jednom prestoničkom tržnom centru, o čemu je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagrma.

Republika

Foto: instagram.com

Mahrina se obraća javnosti nakon napada

- Moram nešto jako važno da vam kažem. Da nije situacija kakva jeste, možda bih ovo smatrala suvišnim i znam da će mnogi da mi pišu da se ne obazirem na ovo, ali ja moram, jer je ugrožena moja bezbednost i večeras sam osetila i strah i tugu u isto vreme - napisala je Mahrina u prvom storiju, pa nastavila:

- Tržni centar, oko 22 sati. Bilo je praznjikavo, šetala sam sama sa drugom, 7, 8 klinaca je iskoristilo trenutak da napadnu njega i mene. Krenuli su sa prozivkama jer su me prepoznali dok sam prolazila pored njih i pošto nisam htela da ćutim na to, krenula sam da ih snimam. Na narednom storiju ćete videti mamine i tatine sinove koji nakon prozivki i strašnih uvreda pokazuju bicepse i traže da ih tagujem. A nakon toga mi kažu: "Hajde napolje, čekamo vas, pa da rešimo stvari". Da rešimo stvari? Ja sam šokirana i uplašena maksimalno. Još žalonije je što će među onima koji ovo vide biti i onih koji ih veličaju jer su pokazali biceps. Užasno, ljudi moji, čuvajte se - napisala je pevačica.

Ona je potom podelila snimak mladića koji su je napali i obavestila svoje fanove da joj se obrate ako im je potrebna pomoć.

Republika

Foto: instagram.com

Mladići koji su napali Mahrinu

- Kad sam snimila ovaj stori, javilo mi se mnogo dece koji prolaze kroz baš težak oblik nasilja u školi. Pišite mi, ko god, šta god da trpi, čitam sve poruke. Ako treba, ja ću da kontaktiram nadležne, da se tome stane na put - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading