OD CIFRE SE VRTI U GLAVI! Đanijev sin na svadbi zaradio NEVEROVATNU SUMU, zvanice punile koverte parama!

Autor:

Zabava

17.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani je bakšišom ćašćavao kolege koje su se latile mikrofona, a preko 500 zvanica donelo je koverte njegovom sinu!

OD CIFRE SE VRTI U GLAVI! Đanijev sin na svadbi zaradio NEVEROVATNU SUMU, zvanice punile koverte parama!

Foto: ST/Vladimir Lukić

O svadbi Marka Trajkovića, mlađeg sina Slađe i Đanija, i dalje bruji region. On je pre dva dana stao na ludi kamen sa izabranicom Minjom, a roditelji su mu upriličili gala proslavu, gde je Đani, kako je Republika saznala, pukao preko 200.000 evra na bakšiš za kolege.

- Đani je oduševio goste koliko se veselio! To se od njega očekivalo, svi znaju da se maltene popeo i na plafon kad je prvog sina ženio. On ima svoje metode kako se leči od mamurluka. Kad prepije, ode na infuziju da bi se povratio, a jednu primi i pre slavlja da bi mogao da nazdravlja do jutra. Kolegama pevačima je delio bakšiš celu noć. Pukao je preko 200.000 evra kad se sve skupi, a najviše su se ovajdili Jana, Adil, Kaća Grujić i Zorica Brunclik. Adil je prvi zapevao mladencima u sali, tokom prvog plesa. Đani se u jednom trenutku peo na sto, a kolege pevači su ga okružile da mu pevaju. Naručivao je pesme koje voli, a čašu nije ispuštao! U jednom trenutku se sapleo, pa je Slađa pritrčala da ga podigne s prijateljima! Sve su okrenuli na šalu, šta da se zameri čoveku koji ženi sina - ispričao nam je izvor.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Svadba Slađinog i Đanijevog sina Marka

Ali, ni zvanice se nisu obrukale. Jedan pevač koji je prisustvovao veselju otkrio je da su Minja i Marko zaradili preko 150.000 evra od zvanica. Oni su imali oko 500 zvanica na gala proslavi, a svi redom su poklanjali koverte.

- Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200. Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji. Kad je reč o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 evra za svaku pesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument - rekao je pevač koji je prisustvovao veselju za Informer.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko i Minja Trajković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading