KRAJ JEDNE ERE! Sergej Milinković-Savić pleše POSLEDNJI PLES!

Autor:

Sport

26.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da napusti Rim.

KRAJ JEDNE ERE! Sergej Milinković-Savić pleše POSLEDNJI PLES!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Posle dugog niza godina i velikih peripetija, Sergej Milinković-Savić u predstojećem prelaznom roku skoro sigurno konačno napušta Lacio.

Srbin ima ugovor sa klubom do kraja juna 2024. godine, ali kako bi Rimljani bar nešto zaradili na njegovom transferu prinuđeni su da ga puste ovog leta.

Zainteresovanih ima mnogo, očekuje se da Lacio inkasira 30 miliona evra, a ako sve bude po planu meč koji će Rimljani u nedelju od 18 časova odigrati protiv Kremonezea biće poslednji za Sergeja na Olimpiku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

 

Zaplesaće SMS finalni ples na stadionu na kom je proveo skoro osam godina jer je u Lacio stigao u avgustu 2015. iz Genta za 12 miliona evra.

Od tada, pa do danas, Milinković-Savić je odigrao 339 utakmica za rimski klub, postigao je 67, a namestio 59 golova, te postao najbolji strani strelac u istoriji Lacija.

Ostavio je dubok trag u ovom klubu, a već naredne sezone mogao bi da zaigra protiv dojučerašnjih saigrača jer su za njegove usluge zainteresovani Milan, Inter i Juventus i upravo bi u nekom od ovih italijanskih timova mogli da gledamo Sergeja u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading