SERGEJ NAPUŠTA LACIO! Ova dva GIGANTA silno ŽELE Srbina! Evo kome je BLIŽI!

Autor:

Sport

23.05.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić uskoro će promeniti sredinu.

SERGEJ NAPUŠTA LACIO! Ova dva GIGANTA silno ŽELE Srbina! Evo kome je BLIŽI!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Sportski direktor Lacija Igli Tare nedavno je izjavio ne isključuje mogućnost da Srbin promeni sredinu, dok italijanski mediji uveliko pišu da će se SMS preseliti na Ostrvo i potpisati za neka od dva velikana.

Rimljani su odlučni u nameri da prodaju Sergeja, pre nego što mu narednog leta istekne ugovor sa nebesko-plavima, pa makar morali i po nižoj ceni da prodaju vezistu "orlova".

Za sada je sigurno da klub sa Olimpika ne može da dobije 40.000.000 evra koliko je tražio u prvom trenutku, pa će Klaudio Lotito morati da se zadovolji iznosom između 25 i 30 miliona evra.

Sigurno da uprava Lacija ne želi da SMS ostane u Italiji i pojača nekog od rivala za najviši plasman, pa je daleko realnija opcija da Srbin završi u Premijer ligi.

Istina, Milan je svojevremeno, dok su Kinezi bili na čelu roso-nera, nudili za Milinković-Savića 70.000.000 evropskih novčanica, ali tada Lotito nije hteo ni da razgovara o toj cifri, smatrajući da može daleko više da dobije za njegov transfer.

Foto: Tanjug/AP

Klaudio Lotito

Bivši šampioni Čelsi i Arsenal pokazali su interesovanje da dovedu nekadašnjeg igrača Genka.

"Tobdžije" žele u timu Kaiseda ili Gundogana, ali budući da će do njih teško doći, Sergej bi mogao da zameni odlazećeg Granita Džaku, iako je drugačiji tip igrača.

Kada je reč o "plavcima", na Stamford bridžu bi u ovaj transfer sa Srbinom uključili Loftus Čika, koga trener Rimljana Maurisio Sari obožava, što je prihvatljivija opcija za Lacio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading