TRAGEDIJA KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Pevačica završila na lekovima i psihoterapiji, a od ovoga se ni dan-danas nije oporavila!

Autor:

Zabava

23.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog saobraćajne nesreće se potpuno povukla sa muzičke scene, ali je publika ne zaboravlja!

TRAGEDIJA KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Pevačica završila na lekovima i psihoterapiji, a od ovoga se ni dan-danas nije oporavila!

Foto: youtube printscreen

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su "Good Boy", "Vrapci i komarci", "Sija sunce" i druge.

Minea je iznenada nestala sa muzičke scene, nakon saobraćajne nesreće, koja joj je promenila život.

Republika

Foto: printscreen

 

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim, zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Minea danas otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading