ZBOG OVOGA ĆE NA SVADBI DŽEJEVE ĆERKE SVI BITI U SUZAMA: Marija ispunila očevu najveću želju!

Autor:

Zabava

20.05.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Tomanić progovorila o detaljima Marijine svadbe, pa otkrila zašto će tokom njihovog prvog plesa plakati svi!

ZBOG OVOGA ĆE NA SVADBI DŽEJEVE ĆERKE SVI BITI U SUZAMA: Marija ispunila očevu najveću želju!

Foto: instagram.com/džej ramadanovski, ATA Images

Marija, ćerka preminule legende Džeja Ramadanovskog, se sutra udaje za svog izabranika Stefana Davidovića, koji ju je nedavno zaprosio. Njih dvoje će stati na ludi kamen, a Andrijana Tomanić, koja je sa Džejem bila do poslednjeg dana života, govorila je za portal Republika.rs i otkrila koliko će Mariji faliti otac tokom svog najsrećnijeg dana:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Definitvno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želeo je da vidi svoju ćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana - počela je Andrijana.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Prvi ples će im biti baš uz Džejevu pesmu "Sunce ljubavi", tako da će to biti onako dirljiv momenat, baš će faliti. Od njegovih kolega neće biti mnogo... Stevan Anđelković, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić... - otkrila je ona.

Andrijani nije bilo lako da govori na ovu temu, s obzirom da se i dalje navikava na život bez voljenog Džeja i da i dan-danas oseća njegovo odsustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading