ZAPLESAĆE UZ "SUNCE LJUBAVI" Džejev kum otkriva detalje venčanja Marije Ramadanovski: Okupiće se estrada, pripremili smo IZNENAĐENJE!

Autor:

Zabava

19.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rule je otkrio i koliko će sutra svima faliti Džej!

ZAPLESAĆE UZ "SUNCE LJUBAVI" Džejev kum otkriva detalje venčanja Marije Ramadanovski: Okupiće se estrada, pripremili smo IZNENAĐENJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Marija, Džej i Rule

Marija, ćerka preminule legende Džeja Ramadanovskog, se sutra udaje za svog izabranika Stefana Davidovića, koji ju je nedavno zaprosio. Njih dvoje će stati na ludi kamen, a Džejev kum Zoran Jagodić Rule se oglasio i otkrio kako teku pripreme za venčanje.

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Rule, Džejev kum

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule.

On je otkrio da će na svadbi biti preko 300 zvanica, kao i daće mladenci prvi ples imati uz pesmu "Sunce ljubavi". Zoran ističe da će Džej sutra svima faliti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej

- Da je on tamo, sve bi bilo drugačije. Svi znate Džeje i kakav je on veseljak bio. Koliko je samo svadbi on otpevao. Sada mu se udaje mladđa ćerka i to bi za njega bilo neverovatno. On bi napravio neverovatan štimung... Ali dobro, život ide dalje - zaključio je Rule za Pink.rs

Njen budući suprug Stefan nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. S druge strane, Džejova ćerka je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspešna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti, a radila je i u pozorištu. Ima talenat na oca i odlično peva, pa je odlučila da se oproba i u muzičkim vodama. Keba je nedavno otkrio da je sa Džejem želeo da snimi duet, a da će ovu pesmu otpevati upravo sa Marijom.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan i Marija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sale

19.05.2023 16:57

Debeli se zesce voza na foru i na mrtvog Djeja , cim neko nesto napise o pevacu evo ga tu i bucko Rule da kao nesto komentarise , smara za sve pare.