OBA TIMA ŽELE PREKID SERIJE PORAZA: ŽSK na domaćem terenu pruža nešto bolje partije, gosti iz Kisača jure bodove za mirniji kraj sezone!

Autor:

Sport

19.05.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po stanju na tabeli, utakmica koja može da se okarakteriše kao derbi.

OBA TIMA ŽELE PREKID SERIJE PORAZA: ŽSK na domaćem terenu pruža nešto bolje partije, gosti iz Kisača jure bodove za mirniji kraj sezone!

Foto: FK ŽSK Žabalj

U okviru 26. kola Prve novosadske lige ekipa ŽSK-a (Žabalj) ugostiće sastav Tatre iz Kisača, utakmica se igra u nedelju, 21. maja od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od osam trijumfa, tri "iksa" i 14 poraza nalazi na 12. poziciji u ligi sa 27 osvojenih bodova. Sastav ŽSK-a tokom cele sezone igra u promenjivoj formi, tokom prvog dela prvenstva su upisali 15 bodova, dok su u toku proleća za sada sakupili 12. 

Na domaćih 12 mečeva ove sezone sastav ŽSK-a se nalazi na učinku od šest trijumfa, jednog remija i pet poraza. Na poslednjih pet susreta njihov skor je 3-0-2. Tim iz Žablja se nalazi u donjem delu tabele, prednost u odnosu na prvog pratioca je šest bodova, ali se u klubu nadaju da će nešto boljim partijama pred kraj sezone poboljšati svoj bodovni saldo.

U nedelju će se nasuprot igrača ŽSK-a naći sastav Tatre koji se trenutno sa skorom 6-3-16 nalazi na 13. mestu u ligi. Dugogodišnji član trenutnog ranga je tokom ovog proleća zabeležio nešto slabije rezultate, na deset mečeva imaju tri trijumfa i sedam poraza. 

Republika

Foto: FK ŽSK Žabalj

Najavni poster

Ekipa iz Kisača je od fenjeraša na tabeli udaljena samo pet bodova, i u nedeljni duel ulazi sa imperativom pobede kako bi uplovili u nešto mirniju luku i kako se se ne bi dovodio u pitanje njihov opstanak u ligi. 

Sastav Tatre je na 12 ovosezonskih gostovanja uspeo da zabeleži dva trijumfa i jedan remi, dok su u devet navrata put svojih kuća išli bez ikakvog plena. 

Učinak nedeljnih rivala na poslednjih pet mečeva je identičan, upisali su tri poraza i dva trijumfa, a trenutno se nalaze u seriji od dve utakmice u kojima nisu uspeli da pomere svoj bodovni saldo.

Prvi duel ova dva tima igran u Kisaču završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 0:0.

ŽSK (Žabalj) - Tatra (Kisač)

Nedelja, 21. maj od 17.30

Stadion ŽSK-a

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading