"PRVO FINALE" ZA TIM IZ DRAGINJA: Hoće li se plasman u viši rang slaviti protiv jesenjeg prvaka?!

Autor:

Sport

18.05.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će samo vremenski uslovi dozvoliti da se utakmica odigra..

"PRVO FINALE" ZA TIM IZ DRAGINJA: Hoće li se plasman u viši rang slaviti protiv jesenjeg prvaka?!

Foto: FK Radnički Koceljeva

U okviru 24. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Radničkog (Koceljeva) ugostiće sastav Vojvode Stepe iz Draginja, utakmica se igra u nedelju, 21. maja od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, sastav Radničkog je sa titulom jesenjeg šampiona ušao u drugi deo prvenstva, tadašnja prednostu u odnosu na drugoplasirani tim Vojvode Stepe iz Draginja bila je devet bodova, uz meč više lidera. Sada se tim iz Koceljeve sa 37 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji na tabeli, uz zaostatak za liderom od osam bodova, i dalje uz meč više.

Ako se gledaju samo rezultati u prolećnoj polusezoni, na devet mečeva Radnički je upisao isto toliko bodova. Svoj bodovni saldo od nastavka prvenstva zabeležili su uz pomoć tri trijumfa, dok su čak šest puta poraženi.

Na poslednjih pet mečeva tim iz Koceljeve ima dva trijumfa i tri poraza, u prošlom kolu poraženi su na gostovanju sastavu Letnjikovca, i u ne tako dobroj formi dočekuju lidera na tabeli.

Nasuprot igrača Radničkog, u nedelju će se naći sastav iz Draginja koji je zimsku pauzu proveo sa devet bodova zaostatka za liderom, a trenutno je on prvi na tabeli, sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali i uz dva meča manje u odnosu na njega. 

Republika

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Ekipa Vojvode Stepe

Od starta nastavka prvenstva tim Vojvode Stepe igra sjajno, trenutno se na devet prolećnih mečeva nalaze na učinku od osam trijumfa i samo jednog remija. Jedini tim koji je uspeo da uzme barem bod protiv trenutnog lidera je Mišar, koji je na domaćem terenu remizirao sa timom iz Draginja, rezultat je glasio 2:2.

Klub iz Draginja je posle dosta godina pred plasmanom u viši rang, pobeda nad sastavom Radničkog bi dva kola pre kraja prvenstva to i zvanično potvrdila. Uprava je po mnogima odradila odličan posao za vreme transfer perioda, sve novajlije su se jako brzo uklopile i pokazale su da je njihovo dovođenje bio pravi izbor. 

Prvi duel ova dva tima igran u Draginju završen je pobedom Radničkog, ekipa koje je tada bila u ulozi gosta, rezultatom 3:2.

Radnički (Koceljeva) - Vojvoda Stepa (Draginje)

Nedelja, 21. maj od 17 časova

Teren u Koceljevu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading