DOMAĆINU SU PREKO POTREBNI BODOVI: Sastav Krivelja pred svojom publikom igra jako dobro, ali je tim iz Štubika ove sezone u fenomenalnoj formi!

Autor:

Sport

19.05.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu očekuju da će domaća publika prepoznati važnost meča i da će u velikom broju doći na duel sa liderom.

DOMAĆINU SU PREKO POTREBNI BODOVI: Sastav Krivelja pred svojom publikom igra jako dobro, ali je tim iz Štubika ove sezone u fenomenalnoj formi!

Foto: FK Krivelj

U okviru 25. kola Borske okružne lige ekipa Krivelja ugostiće Branik iz Štubika, utakmica se igra u subotu, 20. maja od 17 časova. 

Republika

Domaćin subotnjeg susreta i dugogodišnji član okružnog ranga, trenutno sa bodovnim saldom koji se nalazi na koti 26, nalazi na 11. poziciji na tabeli, ali je gužva u donjem domu velika, fenjeraš u ligi ima samo četiri boda manje. Ekipa Krivelja je u poslednjih pet kola upala u krizu rezultata, upisali su četiri poraza i samo jedan trijumf.

Gotovo sve bodove ove sezone ekipa je upisala na domaćem terenu, 24 od trenutna 26 boda su osvojena pred svojim navijačima. Na 12 odigranih mečeva na svom stadionu imaju učinak od osam trijumfa i četiri poraza, uz gol razliku koja glasi 36:22. 

Iz Krivelja su povodom sutrašnjeg duela izjavili:

- Branik je odlična ekipa koja je zasluženo prva, mi imamo respekta prema njima, ali se nadamo da dobrom partijom pred našim navijačima možemo da iznenadimo. Bodovi su nam preko potrebni kako bi ušli u mirnu zonu i obezbedili opstanak. Pozivamo publiku da dođe u što većem broju, da podrži fudbalere Krivelja i prisustvuje lepom fudbalskom duelu, jer dolazi sastav koji je najviše pokazao u dosadašnjem toku prvenstva. 

Republika

Foto: FK Krivelj

Teren je spreman za derbi

U nedelju će u Krivelj gostovati sastav Branika koji trenutno drži lidersku poziciju sa deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Po svemu prikazanom, pitanje je trenutka kada će tim iz Štubika i zvanično osvojiti novu titulu šampiona.

Bivši član Zone Istok je i prošle sezone bio prvak i time je izborio plasman u viši rang, ali je od istog odustao, pa je učešće umesto njih uzeo sastav Zlota. Serija pobeda Branika je trenutno na broju od 12 mečeva, dok su na gostovanjima ove sezone i dalje bez poraza.

Sastav Branika je stigao i do finala kupa OFS Negotin, ali je u istom poražen od srpskoligaša, Dunav Prahova.

Prvi duel Branika i Krivelja završen je pobedom tima iz Štubika rezultatom 6:0.

Krivelj - Branik (Štubik)

Subota, 20. maj od 17 časova

Teren u Krivelju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading