NOVA DEVOJKA ŽIKE JAKŠIĆA JE PRAVA BOMBA! Pojavila se pod ruku sa njim, pa izmamila uzdahe svih!

Autor:

Zabava

19.05.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog zgodne brinete Žiki Jakšiću zavide svi, krenula poređenja sa njegovom bivšom!

NOVA DEVOJKA ŽIKE JAKŠIĆA JE PRAVA BOMBA! Pojavila se pod ruku sa njim, pa izmamila uzdahe svih!

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

Već neko vreme Žika Jakšić u romantičnoj je emotivnoj vezi sa Tijanom Mijailović, koja je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, Nikolom Mijailovićem, i iz braka imaju sina.

Oni uživaju u zajedničkom vremenu, jedno drugo su upoznali sa prijateljima, te ih redovno posećuju, pa i na njihove zabave idu zajedno.

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

 

Iako svi komentarišu da Žika i Tijana imaju skladnu, mirnu vezu, punu razumevanja, ne planiraju da stanu na ludi kamen uskoro, a Žiki na novoj izabranici zavide svi.

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke - rekao je izvor za domaće medije nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading