"DA JE DOŠAO KASNIJE, PITANJE JE DA LI BI OSTAO ŽIV" Popularni voditelj dva puta OPERISAN, danima trpeo BOLOVE!

Autor:

Zabava

03.05.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakšiću se stanje pogoršalo, a evo u kakvom je stanju sad!

"DA JE DOŠAO KASNIJE, PITANJE JE DA LI BI OSTAO ŽIV" Popularni voditelj dva puta OPERISAN, danima trpeo BOLOVE!

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

Kako domaći mediji prenose, voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić imao je nedavno upalu slepog creva, zbog koje mu je pozlilo. 

- Žika je danima trpeo bolove, on je jak čovek, nije od onih koji za sve trče kod lekara i tako je ispalo da se javio u poslednjem momentu. Da je samo sat vremena kasnije došao, veliko je pitanje da li bi ostao živ. Operacija slepog creva jeste rutinska, ali ako se ne dođe na vreme, javlja se sepsa, a to se umalo desilo Žiki. Tada su ga lekari jedva spasili, a onda je otkriveno i da ima kilu koja je takođe operisana i on se sada oseća dobro - ispričao je izvor iz "Granda" za "Svet".

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

- Rekli su mu da to može biti od anemije, od dehidracije organizma ili nekih alergija. Trebalo bi to da ispita. Ako je samo od godina, može te kesice čas posla da reši estetskom intervencijom, ali neće on na to pristati, njemu to ne smeta iako ga kolege nagovaraju da se podmladi - navodi gorepomenuti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading