OD OVOGA BI VOLELA DA ZAŠTITI SVOJU MEZIMICU: Ilda Šaulić otkrila kakve razgovore vodi sa mužem, iza ćerkinih leđa!

Autor:

Zabava

19.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ilda Šaulić zabrinuta za svoju ćerku i njeno detinjstvo!

OD OVOGA BI VOLELA DA ZAŠTITI SVOJU MEZIMICU: Ilda Šaulić otkrila kakve razgovore vodi sa mužem, iza ćerkinih leđa!

Foto: ST/V.Lukić, YouTube/Printscreen

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

Pevačica Ilda Šaulić pre nekoliko dana upisala je ćerku u školu i kaže da je ponosna na mezimicu koja od septembra kreće u prvi razred.

- Pohvalili su je, da je sve kako treba i da je spremna za prvi razred. Negde su to zasluge nas iz kuće pa onda vrtića i vaspitača. Mislim da to treba da ide jednim lepim tokom. Škola mora da bude mesto gde će ići sa osmehom i radošću. Treba da budu rasterećeni, svaka ocena je za đaka - govori Ilda Šaulić za Blic.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Ilda se dotakla i masakra koji se nedavno desio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je dečak ubio deset osoba:

- To je jako strašno i bolno, sve što bih rekla je malo. Deca odrastaju i žive potpuno drugačije od onoga kako sam ja odrastala. Svoje dete vaspitavam po starim aršinima, ali malo mi zameraju u okruženju. Kažu mi: “Ilda, nije to to vreme. Živi se drugačije i deci su druge stvari dostupne". Volela bih malo da je sačuvam od svega onoga što se nudi. Mi smo bili mnogo bezbrižniji kada smo bili mlađi i nismo se opterećivali stvarima koje su danas deci dostupne. To su stvari koje bih volela da se iskorene iz našeg društva i da ta deca žive bezbrižno i rastu drugačije. Muž i ja vodimo nekad razgovore da ona ne čuje - rekla je Ilda.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading