STANKOVIĆ PRED DERBI SA RADNIČKIM: "Prava takmičarska utakmica!"

Autor:

Sport

19.05.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji u velikoj meri može da odluči dalji tok prvenstva i ime novog šampiona.

STANKOVIĆ PRED DERBI SA RADNIČKIM: "Prava takmičarska utakmica!"

Foto: FK Budućnost Popovac

Prava fudbalska poslatica i derbi meč 27. kola Srpske lige Istok nas očekuje u nedelju od 17 časova u Popovcu na SC ’Oliver Jevtić’ gde će Budućnost dočekati pirotski Radnički. Definitvon susret koji izaziva veliku pažnju.

Republika

Fudbaleri Budućnosti igraju odličan fudbal i nalaze se na trećoj poziciji sa 50 bodova. Prethodno kolo su deklasirali Timok 1919 rezultatom 6:1 i najavili spektakl za derbi kola. Pored te pobede imaju još dve (Meševo 3:2 i Brzi Brod 3:0), jedan remi (Dubočica 1:1) i poraz (SFS Borac 1:0).

Piroćanci u Popovac dolaze motivisani ubedljivim trijumfom nad Car Konstantinom rezultatom 6:0. Dele prvu poziciju sa ekipom Dubočice sa 60 bodova. Igraju lep, timski fudbal, a to je sve lepo ukomponovao Goran Lazarević. Na poslednjih pet susreta, pored pobede na ’Carevima’ imaju još protiv Jedinstva iz Paraćina 4:0 i Radničkog iz Svilajnca 2:0 i dva nerešena ishoda (Dubočica 1:1 i Dunav Prahovo 0:0).

Nešto više o ovom susretu rekao je trener Budućnosti Boban Stanković. On je istakao da se radi o odličnoj ekipi sa odlično ukomponovanim timom.

Republika

Foto: FK Budućnost Popovac

SC "Oliver Jevtić"

- Prava takmičarka utakmica, s obzirom da se radi o ekipi koja za sve vreme takmičenja tu u vrhu sa nama. Odlična ekipa, oslanjaju se na sopstvene snage i igraju timski, sa ne tako velikim rosterom, ali odlično ukomponovana, verovatno pored nas najbolja ekipa u rangu, što se tiče timske igre - započeo je.

Dotakao se i svog rostera i rekao da su svi na broju sem Milanovića.

Svi smo na broju sem Milanovića koji se oporavlja od povrede, koju je doživeo u Kupu Niša protiv Brzog Broda - zaključio je Stanković.

Prethodni susret ova dva tima pripao je nedeljnom domaćinu rezultatom 3:0, tako da obe ekipe ulaze sa velikim motivima u ovaj meč i sigurno ćemo svi uživatu u njemu.

Budućnost (Popovac) - Radnički (Pirot)

Nedelja, 21. maj od 17 časova

SC "Oliver Jevtić" u Popovcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading