ŽIKA JAKŠIĆ RAZBIO SEBI FLAŠU O GLAVU ZBOG DEVOJKE! Voditelju pukla arkada, krv šikljala na sve strane!

Autor:

Zabava

27.04.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić napravio haos u kafani zbog devojke.

ŽIKA JAKŠIĆ RAZBIO SEBI FLAŠU O GLAVU ZBOG DEVOJKE! Voditelju pukla arkada, krv šikljala na sve strane!

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić poznat je kao neko ko ne krije ništa iz svog privatnog života i neretko otkriva nepoznate detalje u javnost, a posebno su interesantne njegove ispovesti vezane za njegove devojke i velike ljubavi.

– Zabavljao sam se ’83 sa nekom devojkom, mnogo smo se voleli. Trebalo je da krenem u vojsku za dva dana, i ja budala, raskinem sa njom dva dana pred polazak, iz čista mira. A kakva je to ljubav bila… Te iste večeri odem sa društvom u hotel na neku proslavu, i kad je krenula pesma od Tozovca „Nije sve još prošlo“, dohvatio sam flašu sa stola i razbio sebi o glavu. Pukla mi je arkada, lila mi je krv – ispričao je Žika jednom prilikom za Grand i otkrio da su svi bili šokirani:

Foto: ATA Images

Žika Jakšić o devojci iz mladosti

– Žene vrište i ciče oko mene, a ja se smejem jer mi je lepo. Kakva sam budala bio, mnogo je to bila velika ljubav. Tako modar sa šavovima otišao sam u vojsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading