NOVI PORAZ, NOVO OPRAVDANJE: Ekipa je kriva za poraz!

Autor:

Sport

19.05.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos milionskim ulaganjima i najzvučnijem rosteru na Starom kontinentu, Evroliga ostaje san za Katalonce i nekada izvrsnog plejmejkera.

NOVI PORAZ, NOVO OPRAVDANJE: Ekipa je kriva za poraz!

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

Mnogi su otpisali Real Madrid, a pogotovo nakon 0:2 u četvrtfinalnoj seriji protiv Partizana. Ipak, "kraljevski klub" još jednom je demantovao javnost i pokazao zbog čega je najveća ekipa na Starom kontinentu. Tim iz španske prestonice savladala je najvećeg rivala Barselonu sa 78:66 u polufinalu fajnal fora Evrolige i tako stigla na dohvat novog trofeja u elitnom takmičenju.

Poraz svoje ekipe kratko je prokomentarisao trener Barse Šarunas Jasikevičijus.

Republika

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

- Nismo igrali timski. Bili smo ekstremno nervozni. Kada je tako, trener mora da preuzme odgovornost i da smiri tim, da pronađe način da protok lopte bude bolji i da se donose bolje odluke, a naše odluke su bile veoma loše. Trener ima mnogo odgovornosti - bio je kratak posle meča Šarunas Jasikevičijus.

Litvanac je stigao u Barselonu 2020. godine i idalje čeka evropsku titulu. Uprkos milionskim ulaganjima i najzvučnijem rosteru na Starom kontinentu, Evroliga ostaje san za Katalonce i nekada izvrsnog plejmejkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading