PUN INBOKS PONUDA ZA SUROGAT MAJČINSTVO: Žene žele da rode DETE Milanu Miloševiću! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj otkrio koliko devojaka mu se javilo nakon jučerašnje vesti!

PUN INBOKS PONUDA ZA SUROGAT MAJČINSTVO: Žene žele da rode DETE Milanu Miloševiću! (FOTO)

Foto: Republika

Milan Milošević

Kako je Scandal! saznao, voditelj Milan Milošević odlučio je da postane otac i nađe surogat majku koja će mu roditi dete. Kako kod nas ovo još uvek nije legalizovano, prijatelj je Miloševiću predložio da ode u Nemačku.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

- Milan je tražio na mnogo mesta gde bi mogao da pronađe surogat majku, čak je i neke prijateljice pitao da li poznaju neke devojke koje bi se odlučile na to, međutim, niko u Srbiji nije hteo time da se pozabavi, jer još uvek nije zakonski regulisano. Tako je priča došla i do jednog njegovog prijatelja koji živi u Minhenu i koji mu je rekao da je to u Nemačkoj normalna stvari, ali da košta. Kako mu je rekao taj dečko, cena svega toga je oko 20.000 evra, a on sve vreme trudnoće nema nikakvu obavezu prema surogat majci. - Oni će pre svega potpisati i ugovor i vantelesnom oplodnjom će se ona oploditi, odnos njena jajna ćelija sa njegovim spermatozoidom, pa će kada bude prošlo 9 meseci i beba se rodi on dobiti dete odmah posle porođaja, jer tako ugovor propisuje - istakao je izvor za gorepomenuti list.

Ova vest juče je digla veliku prašinu, a voditelju su počele da se javljaju žene, koje žele da mu rode dete. Milan je 

- Meni se od jutros javilo u DM ovde, a i na Fejsbuku u inboks, dvadesetak devojaka i žena koje žele da mi podare dete - otkrio je Milan na svom storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milana Miloševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading