OVO JE MUŠKARAC KOJI IMA DVA POLNA ORGANA: U umeću vozača kamiona uživalo je mnogo žena, evo šta im se posebno sviđa

Autor:

Lifestyle

28.07.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođen je sa dva polna organa, a njegove ljubavnice u tome uživaju.

OVO JE MUŠKARAC KOJI IMA DVA POLNA ORGANA: U umeću vozača kamiona uživalo je mnogo žena, evo šta im se posebno sviđa

Foto: Shutterstock

Veličina penisa

Vozač kamiona iz Los Anđelesa rođen je sa dva polna organa. Tank ima stanje koje se zove difalija, to je genetska abnormalnost kada se muškarac rađa sa dva penisa. Prema Nacionalnom institutu za zdravlje, stanje je neverovatno retko i procenjuje se da pogađa manje od 1000 muškaraca i dečaka širom Sjedinjenih Država.

Njegova životna priča nije za pohvalu. Uhapšen je za ubistvo iz nehata kada je imao 12 godina, zbog čega su ga poslali u zatvor za maloletnike. U intervjuu za Soft White Underbelly priznao je da do puštanja iz zatvora nije imao intimne odnose, a onda je rešio da iskoristi svoj dodatni organ čim je izašao na slobodu.

- Žene nisu verovale kad sam im rekao da imam dva penisa, ali onda ih odvedem u sobu da vide - otkrio je.

Odmah je odbacio ideju da reč o difaliji jer je istakao da bi ejakulirao iz oba penisa u isto vreme - čak i ako je samo jedan od bio stimulisan.

- Kada sam penetrirao u ženu, imao bih osećaj da je jedan penis kao sa strane i čini se da će eksplodirati - objašnjava.

Foto: YouTube/ Soft White Underbelly

Tank vozač kamiona

Evo kako su žene reagovale

Neke su toliko uživale kada bi imale dva penisa u sebi istovremeno, da se jedna žena posebno "navukla" na to. Tenk tvrdi da dugo nakon njega nije imala odnos jedan na jedan, već samo trojku jer jedan penis nije mogao da zadovolji njene želje.

- Htela je da bude zvezda filmova za odrasle i da zajedno snimimo video. Verovatno bih zaradio mnogo novca...

Nije bilo sve tako "dobro"

Vozač tvrdi da je sve češće imao probleme u spavaćoj sobi. Ističe da nije lako imati seksualni odnos kada se koristi jedan penis, dok je korišćenje dva u isto vreme uglavnom bolno za drugu stranu. Zbog toga odlučio se za operaciju.  Takođe je istakao da nije jedini u porodici koji ima neobične stidne regije, sličan problem ima njegov ujak, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading