DA LI STE PROBALI "LOKOT" POZU? Stručnjaci se složili da ona garantuje OBOSTRANI užitak, uverite se već večeras!

Autor: M.O.

Lifestyle

23.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena u ovoj pozi kontroliše muškarca.

DA LI STE PROBALI "LOKOT" POZU? Stručnjaci se složili da ona garantuje OBOSTRANI užitak, uverite se već večeras!

Foto: Shutterstock

Dobar se*s zavisi od mnogo faktora, a jedan od presudnih je često onaj „mehanički“. Tačnije, poza koju biramo. Kama Sutra, drevni tekst indijskog mislioca Vatsjajana, je najobuhvatnija zbirka saveta za kvalitetan ljubavni i se*sualni život.

Iako se često smatra jedinstvenim priručnikom za dobar se*s, Kama Sutra je zapravo mnogo više od toga i fokusira se na umeće življenja, prirodu ljubavi, pronalazak životnog partnera i održavanje ljubavnog života.

Naravno, u pop kulturi ipak ostaje zapamćena po opisima se*sualnih poza, a jedna od njih naziva se - lokot.

Republika

Foto: Shutterstock

Mnogima je "LOKOT" poza veoma interesantna.

 

Lokot se smatra jednom od najboljih se*sualnih poza, jer pruža optimalan ugao za penetraciju koji garantuje zadovoljstvo bez obzira na veličinu muškog polnog organa. Tačnije, u ovoj pozi je omogućena dublja penetracija i muškarac može da iskoristi svoje centimetre maksimalno.

Vrlo je jednostavna za izvođenje. Žena sedi na ivici stola, lagano nagnuta unazad i podupire se rukama. Partner stoji ispred nje, a ona ga nogama čvrsto obgrljuje u području karlice. Žena u ovoj pozi kontroliše muškarca i ritam penetracije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading