UHAPŠEN GLAVNI DIVLJI TAKSISTA U BEOGRADU: Sekuli oduzeto vozilo

Autor:

Hronika

08.08.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP uhapsio šefa mafije!

UHAPŠEN GLAVNI DIVLJI TAKSISTA U BEOGRADU: Sekuli oduzeto vozilo

Foto: Pixabay.com

Kako saznajemo, danas je, u okviru velike akcije hvatanja divljih taksista, na aerodromu uhapšen šef taksi mafije u Beogradu, Sekula. On je priveden, a vozilo mu je privremeno oduzeto. Sekula je, nakon privođenja, pušten na slobodu.

Zlatan Zlatković, direktor "Beogradskog taksija" jednom prilikom za beogradske medije govorio je o golgoti kroz koju prolaze taksisti sa vozačima koji voze ''na divljaka'', pa je tom prilikom govorio i o ozloglašenom Sekuli.

- Organizator divljeg taksi prevoza je jedan Surčinac, zovu ga Sekula. Nakon što su me prebili, mene su prijavili za pokušaj ubistva, zvali su me da dam izjavu u policiju. Nakon toga je bio neki sastanak, pokušali smo da zakopamo ratne sekire. Izašao sam ranije, jer je na sastanak došao i dotični gospodin. Zatekao sam probušenu gumu posle sastanka. Sagnem se da promenim gumu, neko me šutne u glavu. Kasnije se utvrdi identitet i te osobe, koga zovu Popaj. Nikad nije bio procesuiran - pričao je svoja iskustva iz 2013. Zlatković.

Podsetimo, vest koja je obradovala sve mušterije, ali i beogradske taksiste je da više neće biti divljih taksista na beogradskom aerodromu.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da grupu divljih taksista koja već decenijama unazad pljačka ljude čini između 25 i 30 navodnih taksista.

- Grupa prema procenama otima do 30.000 evra dnevno što znači da svako od članova uzme oko 1.000 evra svakog dana - rekao je tada ministar Vesić.

Najnoviji sistem rada na aerodromu "Nikola Tesla" podrazumeva sledeće: kada sletite, uzmete vaučer koji ne menja novac, već vam garantuje da će vas taksisti voziti po unapred utvrđenim tarifama i bez vaučera ne možete da dobijete vožnju. Potom dolazite na taksi stanicu i tada ulazite u taksi vozilo, a ceo ovaj proces kontrolišu "Beli", odnosno komunalna milicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Rale

08.08.2023 17:39

Biti uhapsen i procesuiran od strane tuzilastva i biti osudjen za krivicno delo koje vam se stavlja na teret su tri ozbiljna stadijuma tako da vam ova vest da je uhapsen divlji taksista sta oznacava?? To vam je kao da kazete da je uhapsen mesar koji ima neprijavljenu prodavnicu mesa. Sta sa tim podatkom?

Odgovori 10 10