NAĐI DRUGU KOJA MOŽE TO DA PRIMI: Urolog šokirao u emisiji uživo - kada je otkrio o kojoj dužini se radi, svi su bili u šoku

Autor:

Vesti

14.10.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje problemi o kojima se retko govori, a praksa pokazuje da bi trebalo pričati o tome. Tako je prof. dr Aleksanara Milošević, urolog, gostujući danas na K1 televiziji ispričao slučaj koji je zaprepastio voditeljku i njenu gošću.

NAĐI DRUGU KOJA MOŽE TO DA PRIMI: Urolog šokirao u emisiji uživo - kada je otkrio o kojoj dužini se radi, svi su bili u šoku

Foto: K1/printskrin

"Pre četiri, pet meseci dolazi momak i ima relativno veliki penis. 16, 17 centimetara, devojka je normalno građena, oni se vole", počeo je priču dr Milošević pa objasnio da takva anatomija ometa njihove intimne odnose, jer njoj izaziva bolne reakcije, koje ometaju seksualni užitak mladića.

Kada je saznala da paorvi u našoj zemlji traže stručnu pomoć zbog ovakvih problema, voditeljka Jovana Joksimović je prokomentarisala: "Napredovali smo kao društvo".

Dr Milošević je napomenuo da parovi tokom pregleda prolaze kroz detaljnu psihijatrijsku procenu pa dodao: "Ubeđujemo njega "nađi drugu", čak i pogrešno radimo".

To pogrešno rešenje nije urodilo plodom jer par nije želeo da se rastane. Rešenje je onda bilo "hiruško smanjenje penisa", kako je rekao doktor.

"Ovo nikad nisam čula u životu", poručila je voditeljka, dok je gošća doc. dr Gordana Nikić, psihoterapeut, istakla: "Ja tu ne bih smanjivala ništa", što i Tviteraši ističu, kao i samu emisiju.

Prisustvujući na jednom predavanju dr Gordane Nikić pre nekoliko godina u Beogradu, pažnju mi je privukla njena rečenica da je seksualnost naša najveća intima i jedna od ključnih stavki naše ličnosti, o kojoj se slabo govori - kako drugima tako i sebi samima jer mnogi nisu spremni ili ne znaju kako da prihvate svoje potrebe. Jedna od poruka tog predavanja bila je i komunikacija među partnerima sa akcneom na njenoj važnosti. Par o kojem je bilo reči u pomenutoj emisiji, razgovara o svom problemu i bio je spreman da potraži pomoć kada je shvatio da ne može da reši taj problem, i to jeste dobar korak kao i otvorena javna diskusija o seksualnosti/seksu i sličnim temama, uz napomenu da se treba čuvati banalnosti što je u slučaju kada imate priznate stručnjake, i suvišno reći.

Ovo je cela emisija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading