SUSEDI DARE BUBAMARE IZNENAĐENI, OVO NISU OČEKIVALI! Pevačica živi u luks PENTHAUSU, vozi besna kola, a evo kako se ponaša prema komšijama!

Autor:

Zabava

14.10.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Dare Bubamare otvoreno su progovorile o tome kako se pevačica ponaša kada se kamere ugase.

SUSEDI DARE BUBAMARE IZNENAĐENI, OVO NISU OČEKIVALI! Pevačica živi u luks PENTHAUSU, vozi besna kola, a evo kako se ponaša prema komšijama!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dara Bubamara

Komšije Dare Bubamare rešile su da progovore o pevačici i otkriju kako se ona zaista ponaša kada nije pred kamerama i na sceni.

Kako su otkrili, ona se pre nekoliko godina doselila u jedan luksuzni kompleks u kom poseduje skupocenu nekretninu, u kojoj živi sa sinom Kostom.

Kako se ranije pisalo, za ovaj luksuzni penthaus Dara je dala 200.000 evra, a iako su mnogi, kada su čuli da će se u njihov komšiluk doseliti estradna zvezda, očekivali da će biti uobražena i nadmena, njeni susedi tvrde da su iznenađeni njenim prijatnim ponašanjem.

 

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

 

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu – kaže za Blic frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u besnom automobilu.

- Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji – govori žena koja je sretala pevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka izjavljuje da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

 

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Dara Bubamara

 

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, šta više bila je bolesna videlo se to i po njoj. Ne mogu da kažem ništa u negativnom kontekstu. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje zapazila bih je na svakom ćošku ovde – iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačice ističe kako najčešće kupuje cigarete.

- Lepa je Dara uživo. Dođe kako kad u prodavnicu, ne baš preterano. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u svoju korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja – kroz osmeh govori prodavačica, međutim u kafiću pored govore kako je nisu sretali mesec i po dana, ali je za to pre toga bila redovan gost.

 

Foto: ATA Images

Dara Bubamara

 

- Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bili su neki devojka i dečko koliko sada mogu da se setim u ovom trenutku – zaključuje za Blic konobarica iz obližnjeg kafića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading