DEDA ZAVEO 42 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Nju kad vide padaju vilice, a ona VOLI njega - još i objavljuju trenutke strasti (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika između ovog para je čak 42 godine!

DEDA ZAVEO 42 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Nju kad vide padaju vilice, a ona VOLI njega - još i objavljuju trenutke strasti (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ Jackie2818

Velika razlika u godinama više nije tabu tema, ako se par zaista voli. Razlika između ovog para je 42 godine. Džeki (28) sa Filipina u braku je sa Dejvom koji je napunio 70 godina. Ona je optužena za neiskrenost i mnogi misle da je u braku samo zbog novca.

Oni su stupili u kontakt preko Internet stranice za upoznavanje, a onda su se i lično videli. Dejv je bio prvi koji je povukao "glavni potez" i pitao je da li želi da idu na kafu.

Foto: TikTok/ Jackie2818

Dejv i Džeki

Danas, oni su u braku više od četiri godine.

- To je bio početak jedne predivne veze koja još uvek traje - objasnio je.

Par se redovno suočava s oštrim kritikama zbog velike razlike u godinama, a neki Džeki nazivaju "kopačicom zlata"  koja je u ovome samo zbog novca. Ipak, njih baš briga i tvrde da između njih postoji samo ljubav i nikakav interes, prenosi "Dejli mejl".

Svoje intimne momente svakodnevno dele sa korisnicima društvene mreže TikTok gde su ubrzo postali popularni, a svoje plesne veštine dokumentovali. Ipak, njih često zamene sa ocem i ćerkom i onda kada shvate istinu ne budu blagonakloni prema ovog paru. Naravno, oni nisu jedini među kojima postoji velika razlika u godinama. U sličnoj vezi su i mnogi drugi parovi širom sveta, te neke viđamo i u Srbiji samo što u našoj državi ne posmatraju svi ovo na "lep" način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading