ŽENA TRAŽI TRI LJUBAVNICE ZA SUPRUGA: Hitno je postavila oglas, evo šta treba da rade, a plata je ODLIČNA!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je proglašena savršenom ženom zato što traži ljubavnicu za svog supruga.

ŽENA TRAŽI TRI LJUBAVNICE ZA SUPRUGA: Hitno je postavila oglas, evo šta treba da rade, a plata je ODLIČNA!

Foto: YouTube/ Thairath Online

Patima Čamnan (44) je proglašena savršenom ženom zbog oglasa koji je objavila na društvenim mrežama tražeći ljubavnicu za svog supruga. Naime, ona je i unajmila ljubavnicu da bi joj pomogla da zadovolji supruga. Oglas je postavila na TikTok - u.

Originalni video je obrisan, ali tu je naglasila da ne želi jednu već tri ljubavnice za svog supruga.

Uslovi

U videu je dalje precizirano da žena mora imati između 30 i 35 godina i završenu srednju školu ili diplomu. Takođe, od žena zahtevaju da idu na lekarski pregled da bi utvrdili da ne boluju od HIV - a.

Šta oni nude?

- Bićete plaćeni najmanje 15.000 bahta (oko 340 funti) mesečno, dobićete besplatan smeštaj i obroke. Ali morate mi pomoći. Dve će biti angažovane da pomognu oko rada s dokumentima u mojoj kancelariji, a još jedna biće angažovana da brine o mužu, detetu i meni - istakla je Patima.

Foto: YouTube/ Thairath Online

Patima sa suprugom u emisiji

Žena je nastavila da uverava kandidatkinje da neće praviti probleme ako suprug izabere neku drugu damu umesto nje.

- Garantujem da neće biti svađe između te žene i mene. Dopuštam svom mužu da odabere s kim želi da spava ili ostane. Nema rasporeda, može sam birati - rekla je.

Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, i uprkos čudnom zahtevu, sada izgleda da je par našao savršenu ljubavnicu. Patima je zamolila prelepu 33 - godišnjakinju da se pridruži porodici kao ljubavnica njenog supruga. Njen suprug nije ovo očekivao, ali nije imao ništa protiv. Drugu ženu zovu "malom suprugom", a Patima je upravo i za tu poziciju otvorila ponovo prijavu, očigledno jedna nije dovoljna, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading