ZBOG MLADINE ŠALE MATIČAR NIJE ŽELEO DA IH VENČA: Odmah otkazao ceremoniju, iako je mladoženja Danilo sve razumeo (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimak koji se proširio mrežama je sa jedne strane izuzetno smešan, ali mladi uopšte nije bilo prijatno.

ZBOG MLADINE ŠALE MATIČAR NIJE ŽELEO DA IH VENČA: Odmah otkazao ceremoniju, iako je mladoženja Danilo sve razumeo (VIDEO)

Foto: Unsplash/ Wedding Photography

Venčanje je posebno bitan dan za mladu i mladoženju. Uglavnom to je dan kada želimo da izbegnemo svaku neprijatnu situaciju, trudimo se da budemo prijatni prema svima, šalimo se i družimo sa dragim ljudima. Ipak, nekada se šala pogrešno protumači i ni iz čega nastane problem.

Upravo to desilo se mladi po imenu Mirjem koja je odlučila da smanji tenziju na venčanju i da se našali sa prisutnima. Kada je dobila ono čuveno pitanje "Da li želi da se uda za Danila", umesto "da" koji su svi očekivali ona je rekla "ne". Njen izabranik Danilo odmah je shvatio da je reč o šali, zbog čega se samo nasmejao i na neki način odobrio njeno ponašanje. Ali matičar nije želeo da tek tako prihvati prema njegovim shvatanjima nepristojno ponašanje na svadbi.

Foto: pixabay.com

Burme na jastuku

- Šale nisu primerene u ovom trenutku. Nećemo završiti venčanje danas. Molim vas da se obratite sekretaru kako biste zakazali novi termin - rekao je matičar ozbiljno.

Mirjem nije očekivala da će njena šala proći ovako, a ostala je šokirana kao i drugi gosti zbog otkazanog venčanja. Ovaj incident tera nas da ipak razmislimo kada je vreme za šalu, a kada da budemo ozbiljni, prenosi "Espreso".

Šta biste vi radili da vam se desi ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading