KOLABIRALA PRED VENČANJE! Viki Mitrović hitno smeštena u BOLNICU, otkazala gala proslavu u Hrvatskoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Viki Mitrović završila u bolnici pred venčanje!

KOLABIRALA PRED VENČANJE! Viki Mitrović hitno smeštena u BOLNICU, otkazala gala proslavu u Hrvatskoj! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović kolabirala je noć pred venčanje. Danas je trebalo da se uda za svog partnera Tonija, sa kojim je započela život u Hrvatskoj, ali je tokom noći prevezena u bolnicu.

Viki je sinoć okačila sliku iz bolnice, na kojoj se videlo da je priključena na infuziju, te otkrila svojim pratiocima da je venčanje otkazano.

- Venčanje je otkazano zbog mog zdravstvenog stanja. Izvinjavamo se svim prijateljima, sad sam uzela telefon i lakše mi je ovako da vas obavestim - poručila je Viki.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Viki Mitrović

Mitrovićka se danas oglasila i otkrila šta joj se dogodilo.

- Pripreme su bile u toku, ceo dan i dugo u noć, ne znam šta se dogodilo, odjednom sam izgubila svest. Sledeće čega se sećam je da sam u bolnici - počela je Viki za "SrbijaDanas" i dodala:

- Pred zoru mi je pozlilo, zvali su odmah Hitnu pomoć, baš sam maler, propao je ceo dan. Već nekoliko puta mi se dešavalo da samo padnem u nesvest, ali sada nisam mogla da potpišem da neću u bolnicu, morali su da me hospitalizuju - istakla je ona.

Viki je otkrila i da li joj se slošilo zbog trudnoće.

- Padam od lekova, nisam trudna, pod velikim sam stresom zbog svega i gubim ravnotežu, nije trudnoća - rekla je Mitrovićka.

Republika

Foto: ATA Images

Viki Mitrović

Viki je pre dva meseca objavila da je trudna, a mesec dana kasnije priznala je da je imala abortus. Ovu zadrugarku je pre nekoliko dana u emisiji "Narod pita" potkačila bivša zadrugarka Sanja Grujić, koja je odlučila da je tuži zbog svega što je pričala o njoj dok je Grujićeva bila u "Zadruzi 6".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading