OVO JE STAN ANE NIKOLIĆ: Vredi preko 500.000 evra, naslednica ima poseban KUTAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se potrudila da njena mezimica uživa kao u bajci!

OVO JE STAN ANE NIKOLIĆ: Vredi preko 500.000 evra, naslednica ima poseban KUTAK! (VIDEO)

Foto: Republika

Popularna pevačica Ana Nikolić nakon razvoda od repera Stefana Đurića Raste sa ćerkom Tarom živi u luksuznom i prostranom stanu, na jednoj od traženijih lokacija u Beogradu. Sve do razvoda u ovoj nekretnini živeo je i Rasta.

Pevačica na svom Instagram profilu često kači fotke iz skupocene nekretnije, za koju se šuška da je vredna preko 500.000 evra.

Ana je oduvek želela da u dnevnom boravku ima kamin, a svoju želju je ostvarila u ovom stanu. Prostor oko kamina krase dve ugradne police, koje su ispunjene knjigama i zanimljivim ukrasnim detaljima.

U prostranom hodniku nalazi se garderober, koji ima ogromno ogledalo, ispred kojeg se Ana često i slika. 

Omiljeni kutak u stanu ipak joj se soba koja je posebno napravljena za mezimicu. Na plafonu je oslikano nebe, a soba je u roze tonovima. 

Iako više nisu u braku i ne žive zajedno, Anine i Rastine fanove je obradovala činjenica da su njih dvoje u dobrim odnosima nakon svih skandala koji su ih zadesili.

Podsetimo, pre nekoliko dana oni su proslavili šesti rođendan svoje nasledince. Rasta je iznajmio luksuznu vilu, a Ana je stigla nekoliko sati kasnije od početka proslave i srdačno se pozdravila sa bivšim partnerom.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading