RASTA SLAVI TARIN ROĐENDAN: Reper šokirao sve TRANSFORMACIJOM, a onda su se pojavili njegovi RODITELJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper organizovao gala proslavu za šesti rođendan naslednice!

RASTA SLAVI TARIN ROĐENDAN: Reper šokirao sve TRANSFORMACIJOM, a onda su se pojavili njegovi RODITELJI! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta danas proslavljaju šesti rođendan svoje ćerke Tare. Reper je iznajmio luksuznu vilu u Beogradu, koja je dekorisana po uzoru na Tarin omiljeni crtani film "Pokemoni".

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Rasta

Da nije žalio ni dinar za naslednicu, govori i činjenica da je poručen i frižider pun sladoleda. Zanimljivo je da se Rasta pojavio u potpuno novom izdanju. Naime, reper je skinuo dredove po kojima je poznat, što je iznenadilo sve.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Rastini roditelji

Na rođendan su stigli i Rastini roditelji, koji nisu želeli da se slikaju, pa su tako brzo ušli u dvorište luksuzne vile.

Mala Tara se pojavila u crnoj svečanoj haljini i u ruci je imala Pikaču plišanu igraču, koji je glavni lik u ovom crtaću. Tara se oduševila kad je videla kako je dvorište luksuzne vile dekorisano.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Tara

Preovladavala je žuta boja, kojom su bili obojeni skoro svi baloni, u dvorištu su se nalazili i kartoni u obliku junaka iz ovog crtanog filma.

Ana Nikolić se još uvek nije pojavila i svi iščekuju njen dolazak. Inače, reper je otkrio da on ove godine organizuje proslavu, kako je Nikolićeva to uradila prošle godine.

Podsećamo, Ana se još uvek oporavlja nakon skandala koji ju je zadesio nedavno, kad je u javnost isplivao šokantni snimak, gde se vidi da na licu ima žive rane i na kom je molila za pomoć. Pevačica se pre nekoliko dana oglasila citatom nad društvenoj mreži Instagram, kojim je otkrila kako se trenutno oseća.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Rasta i Tara

- Izdali su me mnogi, ja njih nisam. Lagali su me mnogi, ja njih nisam. Varali su me mnogi, ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili, ja njih nisam - napisala je Ana u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading