OTKAZAN KONCERT ANE NIKOLIĆ! SAZNAJEMO: Karte hitno povučene iz prodaje!

Autor: P. R.

Zabava

03.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, zbog slabe zainteresovanosti koncert Ane Nikolić u beogradskoj Areni je otkazan!

OTKAZAN KONCERT ANE NIKOLIĆ! SAZNAJEMO: Karte hitno povučene iz prodaje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić zakazala je solistički koncert u beogradskoj Areni za 7. oktorbar ove godine, međutim, kako Republika saznaje, do koncerta neće doći i karte su već povučene iz prodaje.

Naime, kako dolazimo do informacije od pouzdanog izvora, koncert Nikolićeve je otkazan zbog male prodaje karata, a interesovanje publike gotovo i da ne postoji, te su organizatori odlučili da stopiraju celu priču i "ispale" Anu za Arenu, kojoj se toliko radovala.

- Istina je da je Ana Nikolić otkazala koncert. Niste čuli od mene, ali tako je kako je, svesni ste i sami razloga - rekao nam je kratko izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

U prilog tome govori i činjenica da više nije moguće kupiti ulaznice putem interneta, a na sajtu zvanične prodaje stranica koja je bila predviđena za to je potpuno izmenjena, Anina slika je sklonjena i sada stoji natpis "nedefinisano".

Republika

Foto: printscreen

Ana Nikolić koncert otkazan

Tragom ove informacije, pozvali smo Anu Nikolić, ali se ona nije javljala na naše pozive, niti odgovarala na poruke, ali smo stupili u kontakt sa njenim PR-om, koji nam je rekao da ne sme ništa da priča zbog ugovora koji su potpisali, ali da će se istina uskoro saznati na najavljenoj koncerenciji za medije koja će se održati sledeće nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading