EVU RAS IZNOSE U MRTVAČKOJ KESI: Uznemirujuće scene ispred stana glumice! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morbidan prizor!

EVU RAS IZNOSE U MRTVAČKOJ KESI: Uznemirujuće scene ispred stana glumice! (FOTO)

Foto: ATA Images/G.G.

Slavna glumica Eva Ras se pored svog glavnog posla bavi i književnim radom, kao i slikanjem, te u poslednje vreme svoje umetničko izražavanje je prebacila i na rad na računaru, a njena poslednja objava uznemirila je javnost.

Naime, Eva je uz pomoć dobre foto-montaže od sebe napravila pokojnika kog medicinski radnici iznose iz stana pod maskama u zaštitnoj opremi, a kako se može videti, "mrtvo telo" glumice je spakovano u plastičnu kesu.

Republika

Foto: facebook.com/Eva Ras

Eva Ras mrtva u plastičnoj kesi

Inače, glumica je svoj morbidni rad objavila na društvenoj mreži Fejsbuk, a mnoge je njena umetnička sloboda zabezeknula. 

"Eva, preterala si", "Da li je ovo moguće, prvo se uplaših, a sad sam besna", "Morbidno da morbidnije ne može biti", Zgrozili ste me, draga Eva, šta vam je ovo trebalo", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

Podsećanja radi, Eva Ras je nedavno otkrila da je brutalno pretučena tokom snimanja, zbog čega je zadobila teške povrede, kao i da unutrašnje krvarenje još uvek nije prestalo.

Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um. Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutrašnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine - napisala je ona i dodala:

Republika

Foto: A. Nalbantjan

Eva Ras pretučena

Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici - zaključila je Eva Ras u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan

03.08.2023 05:11

Izlapela baba

Sanja

03.08.2023 11:30

Ta nazovi gospodja oduvek je bila nastrana pa tako i nastavila