SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRIZNAO DA JE NARKOMAN: Glumac skandaloznom izjavom gura mlade u kandže droge! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakao, podržava korišćenje psihoaktivnih supstanci, ali samo kod odabranih jer - "nije žvaka za seljaka", kaže glumac.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRIZNAO DA JE NARKOMAN: Glumac skandaloznom izjavom gura mlade u kandže droge! (VIDEO)

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović zabezeknuo je javnost priznanjem da koristi psihoaktivne supstance, kao i podržava aktivno korišćenje istih, ali samo za, kako on kaže, odabranu grupu ljudi, te da "žvaka nije za seljaka".

Naime, Trifunović je gostujući u jednom podkastu najpre govorio o društvenim temama, a u jednom trenutku je priznao da podržava korišćenje opijata, kao i da je njihov "prijatelj".

- Ja sam prijatelj psihoaktivnih supstanci, ne u meri u kojoj je Hanter S. Tompson to bio, ali mislim i da "žvaka nije za seljaka". Mislim i ono što sam rekao u "Karauli": "Počeli narodnjaci da duvaju i ode sve u pi*ku materinu". Tako je i bilo. Znalo se kad je Rođa Raičević umro od predoziranja da je sve otišlo u k**ac. To je bio prelomni trenutak - istakao je glumac.

@jospodkastjedan Sergej Trifunović - Nije žvaka za seljaka JPJ 118 #podcastSrbija #jospodkastjedan ♬ original sound - jospodkastjedan

Inače, Sergej Trifunović je prošle godine u maju vozeći motocikl Vespu isključen iz saobraćaja. Glumca je tada zaustavio policijski službenik, koji je proverama utvrdio da je vozilu kojim je glumac upravljao istekla registracija, te je na nalepnici pisalo da je registrovano do jula meseca prošle godine. Trifunoviću tada nisu vraćene tablice, a upravljao je vozilom bez A kategorije, kao i bez zaštitne kacige.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Sergej Trifunović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Džonko

01.08.2023 13:27

Ovaj gospodin je OZBILJNO MENTALNO BOLESTA... "LAZO LAZAREVIĆU" POMOZI MU POD HITNO...!!!

Mumi

01.08.2023 21:05

Gospodine samo ti koristi,sta god,seljake ostavi na miru. Čitala sam kako se gospodin ponaša,pa se odmah deklarisem kao seljanka. Sta god on mslio pod tim.