SAMO JE JEDNOM DAO TUŽNU IZJAVU! Ovo je SIN Ane Bekute, sa 17 godina ga dala u DOM, terali je da ga se REŠI

Autor:

Zabava

03.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je zbog roditelja bila prinuđena da da sina na usvajanje!

SAMO JE JEDNOM DAO TUŽNU IZJAVU! Ovo je SIN Ane Bekute, sa 17 godina ga dala u DOM, terali je da ga se REŠI

Foto: Republika

Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta (63) rodila je sina Igora Polića kad je imala samo 17 godina. Pevačica je bila primorana da ga na osam i po meseci ostavi u domu. Folkerka je jednom prilikom progovorila o ovom teškom trenutku, te otkrila da su je ljudi pričali da je ludača što ga se nije "rešila".

- Nanela sam bol vojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji. Zato je Igor nekih osam meseci bio u domu, da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - rekla je jednom prilikom Ana kojoj je okruženje stvaralo najveću muku.

- Drznula sam se da prekršim kodeks i da rađanjem deteta priznam da sam zgrešila. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih, da ne vređa osećanja čistunaca koji su našu malu kuću maltene proglasili kužnom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Smatrali su me glupačom zato što TO nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući  - ispričala je Bekuta.

- Ova trajna tetovaža ostala je na toj žili kucavici i samo ja je vidim svakog jutra kada se pogledam u ogledalo. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u gnezdo - kazala je pevačica pre nekoliko godina.

Igor je samo jednom prilikom govorio za medije o ovome, a tada je ispričao da Ani ne zamera što ga je ostavila i da zna da je bila primorana na to. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - izjavio je Igor jednom prilikom i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - zaključio je Polić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading