NAKON VOJVOĐANSKE LIGE, PONOVO "KUĆI": Dva velika pojačanja za Knićanin u jednom danu!

Autor:

Sport

03.08.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i najveći posao u aktuelnom prelaznom roku.

NAKON VOJVOĐANSKE LIGE, PONOVO "KUĆI": Dva velika pojačanja za Knićanin u jednom danu!

Foto: Facebook.com

Već u uvodnim danima letnjeg prelaznog roka, i aktivnostima u istom, postalo je svima jasno da će fudbalski klub Potisje iz Knićanina dosta jače ući u prvenstvo koje nas očekuje.

Jovan Georgis Karataševski, Zoran Ločki, Mateja Maksimović i Lazar Štetin dosadašnja su pojačanja uprave kluba. Prvog dana meseca avgusta na zvaničnim profilima Potisja na društvenim mrežama ozvaničena su još dva dolaska.

Veliki posao za budućnost kluba, ali i za sadašnjost odrađen je dolaskom Luke Mitića (19) i Slaviše Mihajlovića (20), koji su novi-stari igrači Potisja iz Knićanina. Reč je o sada već punoletnim momcima koji su prve fudbalske korake napravili upravo u redovima trenutnog člana "A lige" FS grada Zrenjanina.

Luka je "prve ozbiljne igre sa lotpom" napravio upravo u Knićaninu, svojim kvalitetom odmah se izdvojio od svojih vršanjaka, te ga je put kasnije odveo u Zrenjanin. Nastupao je u dresu Radničkog za kadete i omladince, a svoje prve seniorske minute upisao je u Vojvodini iz Perleza, u četvrtom rangu takmičenja. Mitić pokriva više pozicije na levoj strani terena, poseduje odličnu tehniku i ume da pogodi saigrača centaršutem u kaznenom prostoru rivala.

Slaviša je takođe počeo u Potisju, bio je jedan od dominantnijih u svom godištu, i zbog odličnih fizičkih predispozicija često se takmičio i u ligi sa starijim protivnicima, ali se to na terenu nikad nije primećivalo. Slaviša je nakon Knićanina bio u redovima Proletera i Radničkog iz Zrenjanina, u seniorskom fudbalu je branio boje Vojvodine iz Perleza i Omladinca iz Botoša. Brz, snažan i veoma spretan sa loptom su karakteristike ovog mladog desnog beka, mada mu nisu strani ni zadaci u veznom redu.

Iz kluba su kratko povodom po mnogima velikog završenog posla poručili:

- Verujemo da smo mnogo dobili dolaskom dva momka koji će ove sezone debitovati za prvi tim u klubu u kojem su započeli fudbalsku karijeru. Momci dobro nam došli, želimo vam sve najbolje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading